articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobciuta Caras Severin- Expertul tamplariei din lemn stratificat

Mobciuta Caras Severin- Expertul tamplariei din lemn stratificat

🕔01.Mar 2013

Ferestre pentru balcon din lemn stratificat, tamplarie pentru exterior, tamplarie pentru interior din lemn stratificat, cozi pentru uneltele de gradinarit dar si placari de scari interioare, plase de insecte, glafuri pentru interior din lemn, pervaze pentru exterior din aluminiu  – de calitate superioara, executate doar de firma Mobciuta din Caras Severin.

Compania, care a luat fiinta in urma cu 14 ani, s-a impus pe piata de profil prin varietatea produselor de tamplarie din lemn stratificat, la cele mai inalte standarde.

Toate lucrarile executate de personalul calificat al firmei sunt de calitate, realizate cu profesionalism, responsabilitate si seriozitate, portofoliul clientilor fiind unul impresionant.

Tamplaria din lemn stratificat comercializata de Mobciuta impiedica caldura sa iasa din locuinta, izoleaza fonic, da o nota de rafinament si eleganta constructiei si are o durata de viata foarte lunga datorita materialelor de calitate din care sunt realizate.Mob

Produsele au un aspect natural, o izolare fonica si termica de exceptie, sisteme de inchidere/deschidere performante, fiind comercializate intr-o multitudine de culori.

Expertii Mobciuta iti stau non-stop la dispozitie cu servicii de consultanta si solutii complete in domeniul templariei pentru exterior din lemn stratificat cu geam termopan.

Asiguram masuratorile necesare atat pentru partea de ofertare cat si pentru productia propriu-zisa, oferind in acelasi timp garantie, post garantie, montaj si transport pentru toate produsele comercializate

Avantajele produselor oferite de compania Mobciuta:

 • Aspectul natural – lemnul utilizat in constructie confera produselor un aspect modern, elegant
 • Durata de viata – tehnologia de stratificare a lemnului, toate etapele de productie, dar si finisajele de calitate cresc durata de viata a tamplariei din lemn stratificat la 50 de ani
 • Etanseitatea ramei- apa nu patrunde prin fereastra in interior, chiar si la debite foarte mari. Rama din lemn este echipata  cu cel mai performant sistem de scurgere in exterior al infiltratiilor de apa, prin lacrimar/picuratorul din aluminiu eloxat montat in tocul inferior
 • Calitatea finisajului – lacurile nu se exfoliaza, nici nu se decoloreaza. Tamplaria nu necesita lacuiri, vopsiri sezoniere, iar durata de viata a finisajului este foarte mare.
 • Finisajele sunt speciale pentru exterior, ecologice, hidrodiluabile, foarte rezistente la apa si expunere la soare. Le cerere se poate opta pentru finisaje personalizate, deosebite.
 • Bariera termica – ramele sunt foarte groase (68mm),  masive, asigurand o bariera termica totala. Indiferent de temperatura din exterior, in interior ramele pastreaza temperatura camerei.
 • Etansarea maxima -toate garniturile folosite sunt garnituri speciale pentru lemn stratificat, din EPDM, autoadezive sau aplicate, foarte usor de schimbat si care nu ingheata, indiferent de temperatura din exterior (in plus prezinta si10 ani garantie)
 • Ramele solide – ele permit, optional, montarea unui geam termoizolator foarte performant, care poate atinge o grosime de pana la 32 mm, chiar si cu 3 foi de geam de 6 mm grosime fiecare.
 • Deformarea minima – tehnologia de stratificare a profilelor impiedica deformarea ferestrelor in timp. Fortele care actioneaza in sensul deformarii se anuleaza reciproc.
 • Feroneria performanta – ferestrele sunt echipate cu feronerii moderne, foarte performante. Optional, sunt disponibile sisteme oscilo-batante cu reglaj tridimensional, foarte rezistente, care asigura o functionare perfecta in timp (10 ani garantie).
 • Adezivii performanti – sistemul de inchidere si stratificare a ramelor se realizeaza cu adezivi din grupa de solicitãri D4. Adezivii folositi sunt rezistenti la apa si la temperaturi cuprinse intre -40 si +40 grade Celsius.
 • Izolarea fonica – izolarea fonica performanta este datorata in special fixarii geamului pe garnituri tip EPDM, garnituri poroase si foarte moi, cu capacitate mare de absorbtie a zgomotului.
 • Potentialul tehnic constructiv – in comparatie cu alte sisteme de tamplarie
 • (AL sau PVC), lemnul stratificat poate fi folosit in constructia de structuri complexe, solide, portante, integral din lemn si sticla fara a fi necesara folosirea altor structuri metalice suplimentare pentru ramforsare.

Ferestre balcon din lemn stratificat

Caracteristici :

Sunt produse din lemn triplu stratificat cu umiditate controlata de maxim 12%

Geam termopan cu argon

Feronerie roto-basculanta

Etansare cu silicon a termopanului

Doua randuri de garnituri siliconice de etansare pe cercevea

Lacrimar de aluminiu pentru evacuarea apei

Elemente optionale :

Sprose din lemn aplicate pe interior si exterios

Sprose din aluminiu inglodate in geamul termopan

Glafuri interioare din lemn

Pervaze exterioare din aluminiu

Plase de insecte

Usile de terase in varianta standard (cu maner doar pe interior) se executa pe profil de 68×81 mm, iar cele cu maner dublu se executa pe profil de 68×115 mm.

Pentru terase se pot executa usi culisant-batante si usi armonice

Alege produsele oferite de Mobciuta Caras Severin- Expertul tamplariei din lemn stratificat !

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare