articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mix Equipment comercializeaza generatoare sudura portabile si stationare

Mix Equipment comercializeaza generatoare sudura portabile si stationare

🕔03.Nov 2015

In ceea ce priveste echipamentele ce se folosesc in constructii, acestea sunt obligatoriu superioare calitativ celorlalte produse de pe piata, pentru ca rezultatul sa fie unul ireprosabil. In acest domeniu, dar si in multe altele, este nevoie uneori de generatoare sudura pentru ca totul sa decurga conform planului, in cele mai bune conditii. Generatoare de sudura marca Genset, cunoscute in mai multe tari, datorita faptului ca sunt fiabile in ceea ce priveste procedeul de sudura folosit, dar si datorita calitatii lor superioare. Daca nu ati gasit inca un furnizor de incredere de generatoare sudura, va recomandam cu caldura firma Mix Equipment!

De ce sa achizitionati generatoare de sudura marca Genset de la Mix Equipment?

Multi dintre dvs. se afla in cautarea unor generatoare de sudura de buna calitate, care sa fie folosite pe o perioada indelungata de timp. Firma oradeana Mix Equipment se poate lauda cu echipamente fiabile, rezistente, moderne si care folosesc tehnologie de ultima generatie. Generatoarele de sudura pot fi mobile sau stationare, in functie de necesitatile si preferintele clientului.

Daca decideti sa achizitionati generatoare de sudura stationare marca Genset, aflati ca acestea sunt compatibile cu foarte multe tipuri de sudura, si anume CAG (taiere cu electrod de carbon), SMAW (sudare cu electrod obisnuit), MIG (sudare in atmosfera protectoare cu fir continuu) si TIG (sudare cu electrod de tungsten). Generatoarele de sudura stationare sunt prevazute chiar si cu buton antifurt, au un rezervor ce se poate demonta, o sonda pentru combustibil, si un panou electric, fiind dotate si cu un sistem electronic de control ce stabilizeaza tensiunea furnizata. De asemenea, generatoarele de sudura stationare din oferta Mix Equipment sunt foarte rezistente, robuste, functioneaza cu diverse tipuri de combustibil, fie ca este vorba de benzina sau de motorina. Completati formularul de pe site si contactati specialistii Mix Equipment pentru mai multe intrebari legate de generatoarele de sudura stationare.

Daca preferati achizitionarea unor generatoare de sudura mobile, acestea sunt foarte eficiente, rezistente si fiabile, toate calitatile unui produs italian de calitate. Generatoarele de sudura mobile sunt ideale pentru procedee de sudura precum MIG, TIG, CAG sau SMAW, au motoare pe benzina sau diesel, avand capacitatea de atingere a valorilor cuprinse intre 165 si 1000 A. Generatoarele de sudura mobile Genset sunt originale, profesionale, asincron, beneficiind de functii de autoexcitatie si autoprotectie. Acum aveti posibilitatea de a alege varianta de generatoare de sudura care va este necesara, prin intermediul firmei Mix Equipment.

Mix Equipment comercializeaza in conditii avantajoase generatoare de sudura

Mix Equipment este o companie aflata la inceput de drum, care insa se preocupa sa ofere clientilor numai produse si echipamente de buna calitate, apartinand unor producatori de renume, la preturi avantajoase. Pe langa generatoare de sudura, Mix Equipment va pune la dispozitie si grupuri electrogene, surse UPS, turnuri de iluminat, kit-uri ulei vegetal, motoare diesel, si multe altele. Accesati mixmem.ro si alegeti marca de generatoare de sudura mobile sau stationare perfecta pentru dvs.!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică