articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Miropa Arm va ofera siguranta!

Miropa Arm va ofera siguranta!

🕔11.Jun 2013

Putina lume stie, dar cuvantul pompier, folosit astazi pentru a desemna o persoana care se ocupa cu stingerea incendiilor vine din frantuzescul pompier, care inseamna cel care foloseste pompa.

Dar ce este aceasta pompa? Pompa este unul dintre primele accesorii moderne folosite in lupta oamenilor cu focul. Aceasta a fost inventata de un om de stiinta vizionar, care in anul 1699 s-a prezentat in fata regelui Louis XIV cu prototipul pompei construita astfel incat sa ajute la dispersarea apei pe o suprafata cat mai mare. Inventatorul era  François du Mouriez du Périer si avea sa devina ani mai tarziu, in 1716, directorul pompelor Orasului Paris.  Acesta a donat 12 pompe orasului si a infiintat Compania purtatorilor de pompe (Compagnie des gardes-pompes). Incepand cu anul 1750, aceasta brigada a devenit o unitate para-militara iar cei care lucrau in cadrul acestei unitati au inceput sa poarte uniforme. Din 1756 este adaugat si accesoriul caracteristic unui pompier: casca de protectie.

Totusi au mai durat ani buni, pana cand pompierii au devenit o brigada profesionista de prevenire si stingere a incendiilor. Crearea primei brigade profesioniste de pompieri a avut loc in timpul guvernarii lui Napoleon Bonaparte si s-a numit Sapeurs-Pompiers.

Trei secole mai tarziu de la inventarea pompei, instrumentul care a dus la denumirea de pompier, tehnologia de aparare impotriva incendiilor a evoluat exponential.

Astfel, astazi toate institutiile sau spatiile publice detin propria lor pompa, in caz de incendiu. Legislatia apararii impotriva incendiilor obliga proprietarii spatiilor cu risc ridicat de incendiu, sa se aprovizioneze cu stingatoare, pentru a evita potentiale dezastre.

Cei care refuza sa ia masuri de preventia incendiilor primesc deobicei amenzi usturatoare si obligativitatea de a se conforma legii. De aceea este bine ca dumneavoastra sa fiti prevazator atat din punct de vedere legal, dar si in eventualitatea izbucnirii unui incendiu.

Compania Miropa Arm din judetul Alba vine in ajutorul dumneavoastra oferindu-va o gama variata de dispozitive destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Aceasta comercializeaza stingatoare portabile, stingatoare transportabile si accesorii P.S.I (prevenirea si stingerea incendiilor).

Miropa Arm are o experienta de peste 10 ani in domeniul distributiei stingatoarelor si a accesorilor P.S.I. In toti acesti ani a reusit sa-si construiasca un renume pe piata locala, fiind apreciata de un numar mare de clienti datorita produselor de calitate si a preturilor extrem de avantajoase.

Stingatoarele transportabile cu pulbere de la Miropa Arm sunt extrem de eficiente in stingerea incendiilor din categoriile cuprinse intre A si D.  Acestea se utilizeaza in siguranta la tensiune de sub 1000 de V. In functie de marimea si greutatea lor, stingatoarele cu pulbere pot avea utilizari diverse, de la stingerea unui foc provocat in autoturism, cu stingatoarele de 1-2 kg, la stingerea incendiilor de mari proportii pentru care este nevoie de stingatoare de pana la 50 de kilograme.

Toate produsele comercializate de Miropa Arm sunt in conformitate cu standardele europene si sunt nepoluante. Acestea sunt fabricate din inox si otel si sunt extrem de rezistente. Compania pune la dispozitia clientilor sai si servicii de intretinere si reincarcare pentru stingatoare.

Daca tineti la siguranta dumneavoastra, atunci va recomandam sa apelati cu incredere la produsele oferite de Miropa Arm din domeniul protectiei impotriva incendiilor.

 Miropa Arm S.r.l.

 Adresa: Sebes, Lancram, str. Veche, nr. 18

Mobil:  0740 094 321

E-mail: miropaarmsrl@yahoo.com

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in