articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Miropa Arm – produse PSI performante!

Miropa Arm – produse PSI performante!

🕔25.Sep 2013

Nu stii de unde poti lua un stingator cu pulbere, unul portabil ori un stingator transportabil?

Iti trebuie diferite accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, ori cauti hidranti sau picheti?

Cauti un colaborator de incredere de la care sa poti achizitiona diferite modele de costume de protectie sau piese de schimb, la preturi avantajoase?

In aceste situatii cea mai buna alegere poate fi compania Miropa Arm din Lacram, Sebes!

Cu 11 ani de experienta pe piata produselor de prevenire si stingere a incendiilor, firma Miropa Arm se poate mandri ca le ofera clientilor si partenerilor sai de afaceri numai produse realizate la standarde de calitate superioara, rezistente si fiabile.

In oferta Miropa Arm vei gasi numeroase modele de stingatoare cu pulbere, stingatoare portabile sau transportabile, dar si accesorii PSI diverse, cum ar fi furtunuri sau tevi de refulare, racorduri, reductii, chei de racord ori chei de hidranti diferiti – interiori, subterani si supraterani sau portabili.

Pe langa acestea, Miropa Arm iti mai ofera si service pentru instinctoare, dar si reincarcarea acestora cu pulberi diverse ACC 20, ABC 40, BC.

Si daca iti trebuie dotari speciale pentru pachetul PSI, tot in oferta Miropa Arm le vei gasi, compania comercializand reductii racord B – C, rangi PSI, lazi cu nisip sau chei de hidranti, diferite modele de dulapuri cu materiale, tevi de refulare tip C si chei racord ABC, dar si diverse stingatoare portative ori carosabile, cu spuma aeromecanica, pulbere sau CO2.

Printre produsele de calitate comercializate de Miropa Arm se numara si stingatoarele cu pulbere, acestea fiind fiabile, rezistente si foarte usor de folosit.

Presurizate permanent, stingatoarele cu pulbere sunt cele mai utilizate in PSI, agentul propulsor in cazul acestora fiind azotul, elementul chimic ce se caracterizeaza prin stabilitate la variatiile de temperatura.

Un stingator cu pulbere este realizat fie din otel, fie din aluminiu, el fiind echipat cu robineti din alama cu parghie de declansare. Ca dotari suplimentare se pot mentiona atat supapa de siguranta, cu arc pentru autodeclansare la presiunea de 20 – 24 bari, cat si inelul de siguranta prevazut cu sigiliu.

Furtunul de evacuare al acestui tip de stingator este confectionat din cauciuc cu intaritura textila stratificata, el fiind dotat cu duza din alama galvanizata si cu manometru de tip EBUR, de inalta precizie.
Pulberea utilizata la acest model de stingator este fie de tip ABC, fie de tip BC. Produsa in Anglia. pulberea este ecologica, nu corodeaza si nu este abraziva.

Stingatoarele cu pulbere se folosesc cu precadere pentru echipamentele electrice aflate la o tensiune mai mica de 1000 V.

Pentru siguranta si protectie, alege produsele de calitate comercializate de un specialist in domeniu, compania Miropa Arm din Sebes!

Miropa Arm – produse PSI performante!

Contact:

Judeţ: Alba
Localitate: Sebeș
Adresa: Lancram, str. Veche, nr. 18
Telefon: 0740 094 321

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca