articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Milucon – importanta hidroizolarii bazinelor de beton!

Milucon – importanta hidroizolarii bazinelor de beton!

🕔26.Nov 2013

Compania Milucon ofera servicii de hidroizolatie bazine din beton de cea mai buna calitate. Produsele pe care le utilizeaza sunt profesionale si se adapteaza in functie de lucrare. Hidroizolatia are rolul de a proteja elementele de constructie impotriva infiltratiilor sau a exfiltratiilor apei si a umiditatii naturale a mediului. Hidroizolarea este un procedeu ce se aplica pentru ca obiectul sa devina impermeabil. Intrucat betonul nu este impermeabil, structurile din beton au nevoie de hidroizolatii. Firma Milucon ofera consultanta gratuita pentru alegerea materialelor si a metodelor de executie potrivite nevoilor fiecarui client. Vei primi cel mai bun raport calitate-pret in functie de dimensiunile lucrarii si a materialelor utilizate.

Hidroizolatiile pentru bazine din beton sunt eficiente si continue, iar calitatea acestora este data de calitatea materialelor folosite, dar si de calitatea executiei. Personalul companiei prezinta solutii fiabile, pentru ca bazinele din beton sa fie impermeabilizate si protejate in acelasi timp de actiunea apei, care poate avea consecinte negative asupra constructiei respective si nu numai. Prin hidroizolatie nu vor fi permise scurgerile de apa din interior si nici din exterior, nici infiltratiile din sol, iar riscul coroziunii va fi minimizat. Este important ca stratul hidroizolant sa aiba o aderenta puternica la peretii bazinului, pentru a rezista la presiunile negative dezvoltate in cazul golirii bazinului, de panza de apa freatica din sol. In plus, acesta trebuie sa fie suficient de elastic pentru a rezista la contractiile si dilatatiile peretilor si a fundului bazinului, din cauza expunerii sale la schimbarile de temperatura a mediului pe parcursul zilei. Hidroizolarea este realizata la cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca lucrarea propriu-zisa sa aiba o durata mare de viata.

Materialele pe care compania Milucon se utilizeaza sunt calitative, iar echipamentele implicate in aceasta operatiune sunt de ultima ora. Timpul de lucru este minim, iar seriozitatea si promptitudinea sunt doua atribute care caracterizeaza echipa de profesionisti Milucon. Solutiile care sunt puse in practica sunt cele adecvate si cele care se pliaza pe cazuri particulare, in functie de lucrarea care trebuie executata. Compania Milucon executa numai lucrari durabile si de calitate.

Compania Milucon, infiintata in Bucuresti, are ca obiect de activitate serviciile de hidroizolare a tuturor tipurilor de suprafete, oferind servicii de cea mai buna calitate si la preturi competititve. Prin intermediul operatiunilor de hidroizolare se reuseste impermeabilizarea constructiilor subterane si supraterane, pentru ca acestea sa reziste impotriva actiunii apei. Echipa Milucon este formata doar din profesionisti care va vor oferi solutii complete, luand in considerare  diferite analize hidrologice, geotehnice sau chimice. Firma Milucon urmareste satisfacerea necesitatilor fiecarui client in parte, iar rezultatul final sa reflecte dorintele clientilor. Pe langa aceste servicii, Milucon ofera si servicii de igienizare si cosmetizare a suprafetelor, servicii de indepartare a apei, a mucegaiului si a umezelii.

Pentru informatii suplimentare si detalii tehnice, solicita consultanta echipei Milucon! Poti solicita si o oferta de pret, in functie de serviciile de hidroizolatii pe care le doresti. Procesul de hidroizolatie nu ar trebui sa lipseasca niciunei constructii care se doreste a fi protejata de actiunea negativa a apei. Solicita echipei Milucon hidroizolatii pentru bazinul de beton, pentru protejarea constructiei tale!

Datele de contact ale firmei Milucon

Adresa firmei: Str. Drumul Taberei, Nr. 87 A, Bucuresti

Telefon: 0766 526 542

Email: office@milucon.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare