articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mierea de albine – comoara naturala

Mierea de albine – comoara naturala

🕔24.Jul 2015

Sa vorbim despre miere, care este cel mai accesibil produs natural al albinelor. Ei o numesc comoara naturala si comoara uitat de istorie. Si cu adevarat, mierea este folosit inca din timpurile stravechi.

Oamenii antici aveau un cult miere si tratata ca leac. Pentru un motiv, pentru ca mierea este esenta naturii, sucul de plante.

Albinele fac miere din nectarul care plantele secreta pentru a atrage albinele si sa le dea ca materie dulce si nutritionale, precum si albine in schimb aduce polenul de la o departe, de la alte plante si le polenizeaza. Acesta este modul in viata noua si miere este creata. Pentru noi hrana si tratament.

Miere a fost pentru om, prima bomboana gustata vreodata, mii de ani inainte de inventarea zahar alb industrial, care nu poate fi gasit in natura in astfel de concentratii. Acesta este motivul pentru zaharul alb este necunoscut pentru organismul uman in forma si nu reprezinta aliment natural. Consumul sau este o forma de stres pentru organism, iar medicii sunt de acord ca aceasta faciliteaza dezvoltarea a numeroase boli.

Mierea, spre deosebire de zaharul alb de la un magazin, contine zaharuri absorbabile usor de digerat, mai ales fructe si zahar de struguri, vitamine, minerale, proteine, fermenti, hormoni de plante, alcaloizi, flavonoide si numeroase sub-cercetat proprietati vindecatoare. De aceea, in comparatie cu zaharul alb, care nu este nimic mai mult decat energie pura, mierea are avantaj.

Din pacate, parintii de azi cea mai mare parte au ales sa cumpere copiilor lor bomboane industriale si creme, fondat de zahar alb, si nu pe miere, care s-a dovedit a fi avantaje pentru cresterea si dezvoltarea corespunzatoare a copiilor. Copiii pot consuma atunci cand acestea sunt vechi de un an. Cu o lingura de ceai de miere de salcam intr-o sticla de lapte, copiii sunt pusi la culcare mai usor si au un somn mai bun. In 1985, sa dovedit ca mierea este un tratament excelent pentru copii la diaree, care este fenomen comun din cauza prezentei tot mai mare de alimente cu aditivi si conservanti. Pe parcursul anului 2002 sa dovedit ca mierea este mare pentru vindecarea inflamatiei colonului, care o aparitie tot mai mare de un om modern expuse la stres si dieta nesanatoasa. Oamenii de stiinta din cadrul mai multor cercetari in timpul 2000, 2002 si 2005 au demonstrat ca utilizarea de miere stimuleaza cresterea de bifidus si Lactobacillus bacteriile din intestinul uman, care ne ajuta sa digere alimente.

Astazi, cand dieta este moderna si fondata pe fast-food, mierea este un inlocuitor mare pentru fructe si previne dezvoltarea unor probleme gastrice provocate de digestie proasta a alimentelor. Acesta este motivul pentru medicii si gastronomii recomanda utilizarea de miere in pregatirea meselor. Acestea sunt, de obicei, in cantitati mai mici, asa ca nu prea are gust de dulceata, dar dupa toate aceste cercetari, nu ar trebui sa li se permita sa se pregateasca orice masa fara o lingura de miere.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment