articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
MiCO Promotion SRL – De ce este importanta optimizarea site-urilor pentru mobile?

MiCO Promotion SRL – De ce este importanta optimizarea site-urilor pentru mobile?

🕔31.Jul 2014

Daca in trecut un telefon mobil era folosit numai si numai pentru a vorbi cu ceilalti, tehnologia a avansat extrem de rapid in ultimii ani. Astfel, dupa ce am trecut prin etapele telefonului mobil cu aparat foto si camera video, am ajuns astazi la asa numitul telefon inteligent, Smartphone in limbajul tehnic, cu ajutorul caruia putem face absolut orice. De fapt, aproape orice, intrucat de mancare inca nu se pricepe sa faca, dar nici multe nu mai sunt. Dar sa revenim la tehnologie. In acel “aproape” orice, un Smartphone se poate substitui cu succes unui laptop sau unui computer. Aceasta substituire este una polivalenta, fapt pentru care ne vom opri asupra capitolului internet.

Nu-i asa ca v-ati dori ca atunci cand accesati un site, indiferent ca este al unui ziar, al unei banci sau al unei firme, sa puteti sa beneficiati de o viteza de conectare similara cu aceea pe care o aveti atunci cand faceti acest procedeu de acasa sau de la birou de pe un laptop ? Pentru ca raspunsul la aceasta intrebare este de fiecare data unul pozitiv, pe piata au inceput sa apara tot mai multe firme care transforma aceste site-uri web, din site-uri normale, in site-uri special concepute pentru a fi accesate, in paralel, si de pe telefonul mobil. O astfel de firma este MiCO Promotion din Oradea.

Gratie serviciilor acestei firme, interfata site-urilor dumneavoastra va fi una mult mai prietenoasa cu vizitatorii, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al vitezei de downloadare. Tot prin intermediul serviciilor companiei MiCO Promotion, pe langa optimizare, puteti sa va tineti clientii pe pagina dumneavoastra de internet chiar mai mult timp, pregatiti sa cumpere, cu ajutorul codurilor QR.

De ce aceasta varianta a site-ului pentru telefoanele mobile?

Motivul principal ar fi faptul ca numarul de utilizatori ai telefoanelor mobile pentru accesul la internet este in crestere. Site-urile sunt proiectate pentru a fi vizibile in browserele obisnuite, iar dezvoltatorii nu acorda o importanta prea mare felului in care este prezentat site-ul pe un telefon mobil. Un alt motiv ar fi faptul ca utilizatorii de telefoane mobile prefera un site optimizat, cu o varianta speciala dedicata telefoanelor, site-urilor care se incarca foarte greu, fac un  trafic mare descarcand imagini, reclame sau portiuni din site pe care nu doreste sa le acceseze. De asemenea, un timp mai mic de incarcare, un design optimizat si usurinta de navigare, asta isi doreste oricine.

Prin urmare, indiferent ce afacere sau website ai, ca este un site de vanzari, un blog publicitar sau un site personal, ai nevoie de un pachet complet optimizat pentru ca vizitatorii sa-l poata accesa de pe toate telefoanele mobile, fie ele Iphone, Ipad, Android, sau orice alt dispozitiv. Din postura de om de afaceri, adevaratul motiv pentru care vrei un site mobil este pentru ca toti clientii tai sa te poata suna repede si usor, iar tu sa poti profita de aceasta!

Date de contact:

Denumirea firmei: MiCO Promotion srl

Numar de telefon: 0722 339 839.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor