articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Metamob – expertul tau in prelucrarea lemnului

Metamob – expertul tau in prelucrarea lemnului

🕔17.Oct 2013

Cauti solutii complete, inovatoare si profesionale in domeniul sculelor de prelucrare a lemnului? Vrei cele mai bune panze cu dinti vario-stelitati, panze cu dinti turtiti sau panze cu dinti ceaprazuiti prin indoire? Nu stii de unde sa faci rost de panze panglica cu dinti stelati, panze panglica tamplaresti, panze panglica pentru fierastraie mobile sau panze speciale pentru gater? Nu iti face griji, compania Metamob iti vine in ajutor de fiecare data!

Firma Metamob din Satu Mare, cu o experienta vasta, de peste 20 de ani pe piata romaneasca a sculelor destinate prelucrarii lemnului, a reusit sa se impuna ca lider in domeniu de-a lungul timpului. Acest lucru a fost datorat atat calitatii ireprosabile a serviciilor oferite, cat si a corectitudinii si profesionalismului tuturor angajatilor sai, aducandu-i si recunoasterea pe plan national si international.

In plus, Metamob se poate mandri cu titlul de cel mai bun furnizor de scule in anul 2013, titlul fiind conferit de revista de specialitate Holzkurier din Austria, iar premiul fiind pentru prima oara acordat unei firme din Romania. Asadar, iata inca un motiv pentru care, apeland la compania Metamob din Satu Mare, ai garantia ca vei avea parte oricand de solutii complete si inovatoare in domeniul sculelor de prelucrare a lemnului, indiferent cat de exigente sunt cerintele tale.

Unul dintre produsele oferite de catre compania Metamob este panza panglica pentru fierastraie mobile, cu dinti tratati termic. Aceste tipuri de panze sunt create pentru fierastraiele panglica mijlocii, care sunt folosite pentru spintecarea pe cant a dulapilor de lemn in scanduri si a bustenilor de diametre mici in cherestea. Fabricarea panzelor panglica are loc la Metamob SRL la comanda clientului, iar specific acestor panze este si faptul ca varful dintilor este dur de 58-61 HRC, pe o adancime de 0,2-0,3 mm, iar miezul dintelui si corpul panzei isi pastreaza structura initiala, fiind maleabile. In acest fel, se asigura sporirea durabilitatii taisului, dar si taieri netede datorate structurii fine.

Obtinerea acestor tipuri de panze se realizeaza prin incalzirea varfului dintelui pana ce acesta ajunge la temperatura de calire, iar apoi se raceste rapid in aer. Tratamentul termic se face fara contact, realizandu-se in bucla conductorului CIF o incalzire regulata si egala a varfului dintelui, fiind urmata de racirea brusca, care se realizeaza cat de repede posibil in mediul inconjurator si in materialul rece al corpului dintelui. Datorita faptului ca metoda este simpla si nu necesita o cantitate mare de manopera, panzele panglica iti sunt oferite la cele mai mici preturi de pe piata de profil.

In plus, in functie de caracteristicile utilajului pe care intentionezi sa il folosesti, ai la dispozitie panglici cu pas de W22 mm, W22,2 mm sau H25 mm, iar tensiunea de intindere care li se aplica panzelor pentru fierastraiele mobile este cuprinsa intre 6-8 daN/mm. Mai mult, acestea poti fi achizitionate sudate la dimensiune, gata de folosire: ceaprazuite si ascutite pentru lemnul  pe care doresti sa il prelucrezi.

Nu mai sta pe ganduri! Alege panzele panglica pentru fierastraie mobile cu dinti tratati termic Metamob! Alege calitatea!

Date de contact:

Judeţ: Satu Mare
Localitate: Satu Mare
Adresa: Satu Mare, str. Aurel Vlaicu nr. 74
Telefon: 0261 711 511
0744 503 434
0722 555 099
Fax: 0261 710 313

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare