articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Metalkraft – avantajele constructiilor metalice!

Metalkraft – avantajele constructiilor metalice!

🕔06.Nov 2013

Orice constructie metalica ai avea nevoie, compania Metalkraft ofera cele mai bune solutii pentru ridicarea de constructii metalice in Craiova si nu numai. Structurile metalice pot fi de mare folos atunci cand vrei sa realizezi un magazin, o hala de mari dimensiuni sau chiar o pensiune, care poate avea ca schelet o structura metalica. Echipa Metalkraft iti ofera solutiile de care ai nevoie pentru construirea de cladiri cu structura metalica, indiferent ca este vorba de o hala industriala de dimensiuni mari sau de un solar pentru gradina.

Metalul este intotdeauna modern, este contemporan si un material care ofera posibilitati infinite. Este folosit in multe aplicatii, cu caracteristici de constructie si functionare deosebite. Metalul este potrivit pentru constructii industriale reprezentative si este utilizat in proiecte care anticipeaza modificari de conceptie. Constructiile metalice ofera posibilitati de constructie diverse, asigurand transparenta, zveltete si greutate mica a constructiei. Aceste confectii metalice pot fi montate intr-un timp relativ scurt si ofera stabilitate, dar si posibilitate de demontare rapida si eficienta. Constructiile metalice sunt o tendinta in proiectarea arhitecturala moderna, conferind eleganta si simplitate constructiilor. Procesul de asamblare este unul rapid si instalatiile se monteaza simplu. Confectiile metalice asigura un raport bun intre capacitatea de sustinere a sarcinii si greutatea constructiei, iar imbunatatirile si modificarile se realizeaza cu usurinta. Intretinerea acestor constructii este simpla si demontarea este un procedeu necostisitor. Constructiile metalice pot fi reutilizate si au o durata de viata lunga.

Realizarea unei constructii metalice se face pe uscat, iar fundatia este mai restransa. Materialul este rezistent si se combina in mod simplu cu alte materiale. Gratie tehnologiei de performanta si solutiilor inedite pentru o proiectare de calitate, confectiile metalice ofera deschideri mai mari si planuri largi de asamblare. Constructiile metalice au o greutate redusa si o rezistenta antiseismica, avand un control asupra performantei si asamblarii. Metalul este un material reciclabil si nu dauneaza mediului, el nu afecteaza mediul in timpul duratei sale de viata sau la finele acesteia si confera un nivel de poluare scazut la transportare si constructie. Materialul permite mai multe solutii arhitecturale atractive si prezinta caracteristici de constructie si aplicare excelente. Structura principala este realizata din cadre finale si intermediare, conferind o protectie la vant si alte elemente de stabilizare. Asamblarea se face rapid, simplu, pentru orice tip de constructie. Constructiile metalice sunt printre cele mai sustenabile sisteme de constructie oferind siguranta in executie si eficienta in proiectarea si folosirea resurselor de materiale. Constructiile metalice au un impact redus asupra mediului, astfel ca un procent mic de materiale reziduale sunt rezultate din procesul de constructie.

Metalkraft, cu sediul in Craiova realizeaza constructii metalice, porti si graduri, mobilier si chiar scari metalice din fier forjat si chiar inox. Elementele sunt deosebite, frumoase si ofera stil incaperilor sau obiectelor carora le sunt destinate. Firma Metalkraft ofera solutii in domeniul constructiilor metalice, punandu-va la dispozitie posibilitatea de a ridica diverse constructii metalice, de la hale pana la solare pentru gradina si nu numai. Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, oferind clientilor incredere si garantia lucrurilor facute cu dedicatie si respect. Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si despre constructiile metalice, solicita asistenta echipei de specialisti Metalkraft.

Datele de contact ale firmei Metalkraft

Adresa firmei: Calea Severinului, Nr.34, Craiova, Dolj

Telefon: 0743 115 518

Email: robert@metalkraft.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare