articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Merita epilarea definitiva investia sau nu?

Merita epilarea definitiva investia sau nu?

🕔19.Feb 2016

Epilarea definitiva este un subiect dezbatut adesea, atat in randul femeilor, cat si in randul cosmeticienilor. Este cel mai probabil un vis pentru orice femeie sa scape de grija parului nedorit de pe corp, precum si de procesul chinuitor pe care epilarea il cere. Iata ce fel de avantaje prezinta epilarea definitiva.

Principalul avantaj pe care epilarea definitiva il presupune este desigur, lipsa confruntarii cu parul nedorit. In functie de modalitatea de epilare definitiva pentru care optati, puteti scapa de par pentru cateva luni sau cativa ani sau chiar pentru totdeauna. In timp ce unele femei au avut rezultate si nu le-a mai crescut parul dupa o interventie de epilare definitiva, sunt si cazuri in care parul a inceput sa creasca, insa oricum mult mai rar si in mod evident mult mai deschis la culoare.

Un alt avantaj al epilarii definitive este ca procesul in sine nu este deloc dureros. Daca epilarea cu ceara sau cu aparatul obisnuia sa va chinuie si parul oricum va crestea la loc curand, ei bine, epilarea definitiva presupune un tratament cu ajutorul unor aparate speciale, de mai multe tipuri in functie de optiunea pe care o alegeti. Prin epilare definitiva se intelege efectiv un proces de expunere la anumite raze, care in urma unor sedinte repetate, vor topi parul de par si vor distruge radacina acestuia.

Daca optati pentru epilarea definitiva, partea cea mai buna este ca veti economi o suma maricica de bani pe care ati cheltui-o in mod obisnuit la saloanele de cosmetica pentru a scapa de parul nedorit. In acelasi timp, scapati si de chinul epilarii cu ceara sau cu aparatul de epilat. Este adevarat ca epilarea definitiva poate sa vi se para costisitoare initial si sa nu fiti complet decisa daca merita sau nu suma investita. Insa daca va ganditi cati bani ati cheltui in mod normal cu vizite de doua sau trei ori pe luna la un salon de cosmetica pentru a scapa de parul nedorit, cel mai probabil investitia pentru epilarea definitiva este mult mai mica.

Desigur ca si epilarea definitiva prezinta cateva dezavantaje. In principal, nu dezavantaje prea mari. Este vorba, in primul rand, de faptul ca epilarea definitiva nu este facuta de un dermatolog sau un medic cu experienta, ci de cosmeticieni. In al doilea rand, exista si cazuri in care epilarea definitiva a avut rezultate doar timp de cateva luni sau cativa ani, insa asta depinde foarte mult de modalitatea de epilare aleasa, tipul de aparat si numarul de sedinte pe care le faceti in acest sens. Costul initial pe care epilarea definitiva in presupune ar putea sa vi se para mare, insa fiti sigure ca pe termen lung, merita pe deplin.

Tipuri de aparate folosite pentru epilarea definitiva

Fie ca vreti sa va interesati mai multe despre aparatele de epilare definitiva pentru dumneavoastra, in scop personal, fie ca lucrati pentru un salon de cosmetica sau detineti unui si aveti nevoie de un astfel de aparat, cu siguranta veti gasi ceea ce aveti nevoie pe www.tpb.ro un magazin online destinat ingrijirii femeilor.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori