articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Merita Bio – suc natural de mere, 100% calitate!

Merita Bio – suc natural de mere, 100% calitate!

🕔25.Feb 2013

Merita 1

Sucul natural de mere Merita bio – fabricat in conditii de calitate superioara din mere bio culese din livada proprie Cheresig – Bihor, sortate cu maxima atentie – imbuteliat cu responsabilitate –distribuit pe piata de profil la cele mai avantajoase preturi de catre compania Agromec Cheresig = “sanatate la cutie”.

Fabricarea si imbutelierea sucului de mere se face in conditii europene, sucul fiind 100 % natural, iar materia prima recoltata  din livada proprie si selectionata cu atentie, pentru o calitate deosebita, in functie de categorie.

Managerul afacerii, Constantin Demian, stie ce este cel mai important pentru orice consumator, motiv pentru care procesul de fabricatie, selectare, imbuteliere si ambalare se realizeaza intotdeauna in conformitate cu standardele din domeniu.

Firma Agromec Cheresig stie ca sanatatea consumatorilor ocupa un loc primordial si tocmai de accea merele folosite la fabricarea sucului nu sunt tratate chimic, ele fiind produse 100% bio.

Merita bio – sanatate la cutie

Sucul de mere Merita bio este fabricat din mere 100% bio,  proaspete culese din livada proprie din Cheresig (Bihor) si sortate in functie de calitate.

Fructele care nu corespund standardelor sunt pastrate separat si vandute  micilor gospodari autohtoni, care reusesc sa duca mai departe traditia renumitei palinci de mere de Bihor.
Dupa sortare, merele se spala, se introduc in aparatul de ultima generatie pentru taiere, se preseaza si se imbuteliaza in mod aseptic.

Agromec Cheresig  utilizeaza sistemul de ambalare Bag-in-Box, inventat in SUA. Procedeul reprezinta o alternativa moderna si ecologica la sistemele clasice de ambalare, gen sticla sau PET.

Avantajele ambalarii Bag-in-Box:

 • Se evita aparitia fenomenului oxidarii. Punga se comprima pe masura consumului sucului de mere, acesta mentinandu-se proaspat intre 4 si 6 saptamani de la deschiderea pungii;
 • Cutia este 100% reciclabila.

De ce sa alegi sucul de mere Merita bio?

 • Nu contine conservanti sau coloranti;
 • Nu are in compozitia sa zahar sau alti indulcitori;
 • Nu contine amelioratori de gust;
 • Valabilitate de 1 an de la imbuteliere  si 30 de zile de la deschidere, datorata ambalajului aseptic Bag-in-Box;
 • Fiind 100% bio, sucul de mere reprezinta o importanta sursa de sanatate si vitalitate pentru  organism;
 • Gustul sau special, deosebit, de dulce-acrisor il recomanda in orice moment al zilei, cu orice ocazie;
 • Merita bio nu contine adaos de apa;
 • Scade nivelul colesterolului;
 • Detoxifica organismul si are proprietati antivirale.

Istoria livezii Cheresig

Cea mai mare livada de mere bio din judetul Bihor este detinuta Teodor Ianc. In varsta de 70 ani, bihoreanul a optat pentru cultivarea a opt soiuri rezistente de mere, acestea nefiind tratate chimic.

Si daca in urma cu numai un an si jumatate numarul agricultorilor ce optasera pentru culturi bio era de 50, la ora actuala aceasta a ajuns la 300.

Exemplul inginerului Teodor Ianc, care a decis sa aleaga metoda bio pentru cea mai mare livada de mere din judet, a fost repede preluat si de altii din mai multe motive :

„Daca anul trecut aveam înregistrati undeva la 50 de agricultori cu produse bio, în acest an numarul lor se apropie de 300. Agricultorii aleg aceasta varianta pentru a obtine un punctaj mai mare la proiectele depuse pe masura 141 (program pentru apicultura-n.r.) sau 112 (instalarea tinerilor fermieri – n.r.)”.

In acest moment, in judetul Bihor sunt cultivate peste 1000 de hectare de cereale bio, peste 300 de hectare cu pajisti bio si peste 90 de hectare de plante nutrient bio.

Teodor Ianc cultiva mere pe o suprafata de 20 de hectare, în localitatea Cheresig, la aproximativ 20 de kilometri de Oradea. Afacerea a demarat in urma cu sase ani prin programul SAPARD, ea implicand 180.000 de euro :

„Am plantat opt soiuri de meri, pe care i-am cumparat din Ungaria. Sunt meri rezistenti, care nu au nevoie de irigatie. Datorita soiurilor rezistente, facem tratamente putine, iar tratamente chimice deloc”.

Consuma zilnic Merita Bio – suc natural de mere, 100% calitate!

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim