articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mergeti la pescuit la rapitor noaptea?

Mergeti la pescuit la rapitor noaptea?

🕔29.Apr 2016

 

Placerea pescuitului este obtinuta prin combinarea a mai multor factori, evident atunc cand vorbim despre pescuit la rapitor pe timp de noapte, lucrurile sunt unpic mai diferite pentru ca aici vorbim atat despre tehnica, experienta dar si despre organizare. Suntem Ideal Fishing, furnizorul tau de echipamente complete pentru pescuit sportiv, comercial dar si pentru amatori, iar pe langa asta, venim sa va oferim si informatii utile atat pentru cei care au ceva experienta, dar mai ales, pentru cei care sunt mai novici in ale pescuitului.

Este evident ca ce ce vor sa mearga la pescuit la rapitor pe timpul zilei au marele avantaj al luminii, lucru care ii face pe cei mai novici dintre pescari sa nu prea tina cont de anumite aspecte care tin de organizarea lucrurilor dar si modul in care sunt facute bagajele. Spuneam in articolele noastre recente ca bagajul unui pescar trebuie sa fie facute oarecum in mod similar cu cele ale unei persoane ce merge pe munte, evident, cu mici exceptii si cu adaugarea intregului arsenal de ustensile pentru pescuit la rapitor sau in functie de alegerea facuta.

Ce trebuie sa stiti pentru un pescuit la rapitor pe timpul noptii fara probleme

Pe timpul noptii se prefera mersul la pescuit la rapitor deoarece aceasta experienta ofera sansa unei relaxari depline dar si a unei experiente ce o veti uita cu greu. Inainte de a vorbi despre bagajul necesar, trebuie sa mentionam ca trebuie sa va odihniti foarte bine, deoarece nu v-ati dori sa adormiti chiar atunci cand un crap urias tocmai da semne sa traga la undita. Asadar, un somn chiar si de 12 ore in noaptea de dinainte este indicat.

Pregatirile incep in primul rand cu ustensilele de pescuit la rapitor. Pentru ca in general noaptea sunt sanse foarte mari sa prindeti si pesti mai mari, va recomandam sa folositi undite si echipamente mai robuste, pentru pescuit la rapitor de dimensiuni mai mari. De asemenea, daca folositi lansete, va indicam sa utilizati sisteme de avertizare, electronice, clopotei, bambine sau plute cu starleti.

Ei bine, stiti foarte bine ca pescuitul pe timp de noapte este total diferit fata de cel de pe timpul zilei. Si asta nu o spunem in ideea ca “iarna nu-i ca vara” ci pentru ca pe timpul noptii apar atat noi provocari dar si noi senzatii. In primul rand dintr-un rucsac bine pregatit nu trebuie sa lipseasca una, doua lanterne, un chibrit metalic, haine groase si paraploaie, iar daca mergeti la pescuit la rapitor cu barca, vesta de salvare este obligatorie.

Daca mergeti la pescuit la rapitor, organizati-va lucrurile inca din timpul zilei

Pe langa asta, in timpul sederii la pescuit la rapitor, trebuie sa va aveti o organizare eficienta pentru a va putea descurca in conditiile de lumina slaba. Evident lucrurile trebuiesc aranjate inainte de caderea noptii astfel incat dupa lasarea serii sa puteti gasi usor ceea ce aveti nevoie fara a bajbai prea mult.

In concluzie, pescuitul pe timpul noptii este intr-adevar o experienta unica, mai ales daca aveti sansa de a prinde un cer senin. Noi va oferim toate echipamentele de care aveti nevoie. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati siteul www.idealfishing.ro pentru a va procura toate cele necesare unui pescuit la rapitor excelent.

Similar Articles
Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Atunci când viața ți se află în permanentă mișcare și ai de făcut multe lucruri

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Despre intretinerea unor navomodele

Despre intretinerea unor navomodele

  Ne place sa spunem ca exista doua tipuri de pescari, cei care stiu sa pescuiasca,

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Pentru o distractie maxima si de neuitat,plina de adrenalina si incercari, ia-ti prietenii si vino