articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mentine calitatea mediului ambiant din orice incapere cu Sifee Action!

Mentine calitatea mediului ambiant din orice incapere cu Sifee Action!

🕔23.Oct 2013

In zilele noastre, intr-o perioada in care densitatea populatiei este una din ce in ce mai considerabila, iar sursele de poluare din ce in ce mai mari, purificare aerului este un tel comun al umanitatii. Daca in spatiile libere este relativ greu spre imposibil sa asiguri o puritate moderata a aerului, in cele inchise incep sa apara din ce in ce mai multe aparaturi performante care trateaza aerul, astfel incat cumparatorii, angajatii si tot personalul implicat in procesul comercial sa beneficieze de o temperatura ambientala placuta si un aer mai curat. Aceste calitati ale aerului le poate asigura si firma Sifee Action din Selimbar.

Firma din judetul Sibiu contribuie in mod profesionist la climatizarea aerului din spatii precum spitalele, spatiile din industria farmaceutica, alimentara, chimica sau electronica, prin intermediul  centralelor de tratare a aerului. Aceste produse Air Handling, certificate si dezvoltate intr-o gama flexibila, sunt disponibile in 19 tipodimensiuni, cu debite volumetrice de la 1000 la 100.000 mc/h (metri cub pe ora).

Pe langa decoratia si oferta produselor, exista multi factori care influenteaza foarte mult senzatia de bunastare a clientului. In primul rand iluminarea si conditiile de climatizare a unui magazin sunt determinante. Acestea contribuie inconstient si declanseaza dorinta de a efectua din nou cumparaturi. Expertii in consum considera ca dispozitia unui client influenteaza considerabil comportamentul la cumparare. Tocmai din aceasta cauza, achizitionarea centralelor de tratare a aerului Sifee Action, care ajuta la purificarea aerului, mentinand o calitate crescuta a mediului ambiant, poate sa va ajute si din perspectiva atragerii unui numar cat mai mare de clienti.

Concurenta intre magazine este enorma. Numeroase centre de materiale de constructie, cosmetice, discounteri, magazine de mobila, supermarketuri, centre comerciale se disting  in special prin caracteristici speciale. Conditiile de confort oferite clientilor cistiga din ce in ce mai mare importanta. Pentru a avea vara o ambienta placuta, temperatura de 20 °C la 22 °C trebuie sa fie respectata. De obicei, acest lucru nu poate fi realizat folosind o gama de produse la inalt nivel calitativ, precum centralele comercializate de Sifee Action.

Centralele de tratare a aerului Sifee Action dispun de urmatoarele caracteristici:

– Izolare fonica, prin atenuarea zgomotului: Acustic, instalatiile de aer conditionat trebuie bineinteles percepute cat de putin posibil. Nivelul admisibil de presiune sonora trebuie sa fie, prin urmare scrupulos respectat. Cu scopul de-a fi cat mai aproape de clienti, magazinele sunt construite in zone mixte sau industriale invecinate cu zonele rezidentiale. Prin urmare, dispozitiile referitoare la poluarea fonica trebuie sa fie cu strictete respectate. Reflectiile de sunet cauzate de suprastructura pe acoperis sau cladiriile din imprejurime nu trebuie neglijate.

 Recuperarea de caldura: Un mod de functionare ecologic si economic a unei centrale de tratare a aerului nu poate fi obtinut decât cu o recuperare de energie eficienta.

– Productia de racire: In general, productia de racire este asigurata de un grup de racire central sau de grupuri de racire functionand in mod decentralizat (instalatii de productie de racire cu expansiune directa).

De asemenea, din punct de vedere psihologic, produsele Sifee Action se prezinta ca un imbold pentru:

-Cresterea loialitatii clientilor prin satisfactia lor.

-Cresterea cifrei de afaceri prin prelungirea timpului dedicat cumparaturilor.

-Imbunatatirea performantei angajatilor datorita climatului ambiental

Date de contact: 

Strada Mihai Viteazul

557260, Selimbar, SIBIU

Tel: + 40 269 560080 / 560335 / 560525

Fax: + 40 269 560552

e-mail: tehnic@sifee.ro; tehnic@sifeeaction.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin