articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Centrul Medical Misca – oferta pentru medicina muncii

Centrul Medical Misca – oferta pentru medicina muncii

🕔29.Mar 2013

Starea de sanatate buna a fiecaruia dintre noi ne face posibila desfasurarea de diverse activitati cu un randament sporit. Organismul uman, considerat motorul perfect prin constructia lui, functioneaza optim doar in conditiile in care fiecare piesa este la locul ei si este functionala.

Orice angajator isi doreste un personal cu o stare de sanatate buna, pregatit sa dea randament si mai ales sa raspunda solicitarilor activitatii pentru care a fost angajat. In vremuri nu prea indepartate, inainte de legiferarea si impunerea controalelor medicale la angajare, cei ce aveau nevoie de personal in constructii apelau la un astfel de consult pentru a se asigura ca nu fac formalitatile de angajare pentru o persoana necorespunzatoare din punct de vedere al starii de sanatate.

Foarte multe cazuri de accidente de munca, de spitalizari pe termen lung datorita faptului ca persoana respectiva nu corespundea fizic si psihic postului pe care lucra au atras atentia legiuitorului si s-a ajuns la concluzia ca aceste lucruri trebuie introduse in lege pentru a proteja atat angajatorul cat si pe cel angajat.

Astfel in conformitate cu legislatia in vigoare referitoare la Medicina Muncii, orice angajator din orice domeniu de activitate are obligatia sa respecte reglementarile privind examenul medical la angajarea in munca, controlul medical periodic si examenul medical de reluare a activitatii.

Pentru a se incadra in litera legii orice angajator poate apela la un cabinet specializat de medicina muncii care ofera asemenea servicii si cu care poate incheia si contract.

Centru Medical Misca din Timisoara pune la dispozitia tuturor servicii de Medicina Muncii.

Cabinetul de Medicina Muncii Timisoara din cadrul Centrului Medical Misca monitorizeaza starea de sanatate a angajatilor prin exemene medicale la angajare in munca si reluarea activitatii. Aceste investigatii medicale sunt efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare pentru fiecare post de lucru si in functie de factorii de risc.

Printre serviciile oferite de Cabinetul de Medicina Muncii Timisoara  o sa gasiti si posibilitatea efectuarii examenului medical de adaptare, care se face in functie de starea angajatului si care determina evidentierea adaptarii acestuia la solicitarile postului.

Mentionez ca in cadrul aceluiasi cabinet de medicina muncii Timisoara aveti posibilitatea de a efectua controlul medical periodic al tuturor angajatilor sau colaboratorilor. Personalul specializat va sta la dispozitie si in cazul in care solicitati si alte investigatii in scopul evaluarii diagnostice complete.

Pe langa aceste servicii Cabinetul de Medicina Muncii Timisoara va mai ofera:

  • Eliberarea fisei de aptitudine;
  •  Consilierea in reabilitarea sau reorientarea profesionala;
  • Asistenta medicala curativa;
  • Consiliere medico-sanitara a angajatorului;
  • Participarea la comitetul de securitate – sanatate in munca din cadrul firmei;
  • Intocmirea raportului de analiza si prezentarea rezultatelor.

Dupa cum desigur ati constatat din cele expuse, medicina muncii Timisoara prin Centrul Medical Misca isi face treaba la standarde de inalta calitate, respectand legea si oferindu-va posibilitatea sa alegeti a avea angajatul potrivit la locul potrivit. Nu ezitati sa apelati la serviciile profesionale de medicina muncii pentru a va scuti de multe probleme ulterioare si mai ales ca trebuie sa se respecte legislatia in vigoare in acest domeniu.

Multe alte informatii interesante si utile gasiti aici

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o