articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Medic veterinar CMVI Borza Rebeca!

Medic veterinar CMVI Borza Rebeca!

🕔14.Oct 2014

1c245019783ba592cfe141aed0cd3088Daca esti in cautarea unui medic veterinar competent si care iubeste animalele, la cabinet Borza Rebeca vei gasi un specialist care te va ajuta indiferent de animalul tau preferat si de afectiunile cu care acesta se confrunta. Fie ca ai nevoie de vaccinuri, deparazitari, consultatii si alte interventii, medic veterinar dr. Borza Rebeca te va ajuta de fiecare data. Vei putea beneficia de consultatii, tratamente, sfaturi si alte informatii privind animalutul tau. Preturile practicate pentru serviciile din oferta sunt avantajoase, accesibile pentru orice buzunar. Portofoliul de clienti si interventii medicale realizate reprezinta o dovada vie a capabilitatii si profesionalismului echipei care activeaza in cadrul cabinetului CMVI Dr. Borza Rebeca.

Consultatiile au loc intr-un cadru igienizat si prietenos. fiind efectuate de un personal calificat, amabil si experimentat. Medicul veterinar va oferi de fiecare data informatiile necesare privind diagnosticul stabilit cu precizie de echipa competenta. Echipa din cadrul cabinetului este numeroasa, bine organizata si experimentata in domeniu pentru a oferi servicii variate si complexe. Toate serviciile oferite sunt in conformitate cu standarde ridicate de calitate si cu normativele legislative aflate in vigoare.

Apeleaza la medic veterinar CMVI Borza Rebeca!

Poti avea siguranta ca pisica sau cainele tau are parte de cele mai bune servicii medicale, oferite de adevarati experti in domeniu care detin experienta si cunostintele adecvate pentru a-ti furniza solutii personalizate si eficiente, la standarde inalte de calitate. Activitatea desfasurata in cadrul cabinetului medical veterinar este una calitativa, realizata cu pasiune, devotament si iubire pentru necuvantatoare, calitatile de baza pe care un medic trebuie sa le aiba. Medicul specialist detine cunostintele necesare, dar si echipamentele de ultima generatie pentru furnizarea unor servicii de calitate superioara. Acesta va oferi un diagnostic rapid al afectiunilor, un control eficient al evolutiei starii de sanatate a animalelor de companie si masuri sigure de prevenire a problemelor de sanatate.

Lasandu-ti animalutul de companie in grija specialistilor de la cabinetul veterinar CMVI Dr. Borza Rebeca, poti fi convins ca va fi diagnosticat si tratat in mod corect, cu o atentie deosebita. Tehnologia de varf permite si oferirea unor solutii profesionale. Promptitudinea, experienta in domeniu, amabilitatea si seriozitatea cu care sunt tratati clientii sunt argumentele necesare pentru o colaborare reusita. Se recomanda realizarea unor investigatii periodice pentru siguranta si sanatatea animalutului tau.

Unde gasesti un medic veterinar competent?

CMVI Borza Rebeca este un cabinet veterinar care sta la dispozitia oricarui proprietar de animalute cu servicii complexe si profesioniste, indiferent de necesitatile existente. Toate serviciile oferite sunt efectuate intr-un mediu igienizat si steril, iar pe langa acestea, vei gasi si o farmacie veterinara cu tot ce ai nevoie pentru animalutul tau drag. Utilizand serviciile si produsele oferite de CMVI Dr. Borza Rebeca vei beneficia nu doar de preturi competitive si calitate, dar si de o colaborare bazata pe eficienta, promptitudine, profesionalism si seriozitate. Contacteaza echipa cabinetului veterinar CMVI Borza Rebeca si acestia iti vor raspunde la orice intrebare.

 

Date de contact CMVI Dr. Borza Rebeca:

Adresa firmei: Str. Dumitru Olariu, Nr. 13, Comuna Valu lui Traian, Constanta

Telefon: 0722 666 406

Similar Articles
După Uraganul Dorian acest suflet viu a fost găsit sub rămășițe

După Uraganul Dorian acest suflet viu a fost găsit sub rămășițe

La o lună după Uraganul Dorian, în Bahamas, sub dărâmături a fost găsit un căţel.

450 de animale eutanasiate din cauza pestei porcine în Galați

450 de animale eutanasiate din cauza pestei porcine în Galați

Nou focar de pestă porcină anunțat de autoritățile din Galați, în comuna Negrileşti, aproape de

Cum sa va ingrijiti de puii de o zi

Cum sa va ingrijiti de puii de o zi

  Puii de o zi trebuie ingrijiti cu foarte mare atentie pentru a supravietui si a

Felinele fericite se joaca fericite – accesorii tip jucarii pentru pisici

Felinele fericite se joaca fericite – accesorii tip jucarii pentru pisici

O pisica fericita va fi plina de energie, jucausa, sanatoasa... petreceti momente pline de incantare

Fibrele in hrana umeda pentru caini

Fibrele in hrana umeda pentru caini

Fibrele reprezinta unul dintre nutrientii principali care apar pe orice ambalaj de hrana umeda  caini