articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage

Medalia sportiva – recunoasterea performantelor obtinute

🕔06.Mar 2013

Sportul se face din pasiune, investind multa munca si timp. Rezultatele bune ale sportivilor sunt rasplatite prin diferite premii sau cupe.

Premiile pot fi sub forma de medalii, plachete, figurine etc.

Acestea se ofera ca si semn de recunostinta pentru o anumita realizare si de cele mai multe ori este o dovada palpabila a meritului aceluia care o primeste. In general cupele sau premiile se ofera in cadrul evenimentelor sportive, dar pot fi oferite si in alte situatii cu caracter festiv. Cei rasplatiti vad in aceste rasplate mai mult decat un premiu, ei vad un simbol al reusitei personale si al efortului depus.

Firma Gall Trophy, infiintata in 1992, are ca obiect principal de lucru producerea de trofee pentru evenimente sportive si nu numai.

Datorita seriozitatii si calitatii oferite clientilor, acestia apeleaza in numar tot mai mare la firma Gall Trophy si pentru aceasta firma si-a deschis 10 puncte de lucri in trei mari orase din Romania: Arad, Timisoara si Bucuresti.

In functie de preferintele clientilor, aceste trofee se pot personaliza dupa bunul plac, iar profesionistii firmei, impreuna cu clientul, vor ajunge de comun acord pentru gasirea celei mai bune solutii de realizare ale acestor premii de recunostinta.

In majoritatea sporturilor, premiile oferite sunt sub forma de medalii. Acestea, in functie de meritul sportivului pot fi realizate din aur, argint sau bronz. Exista si un alt fel de medalii, comemorative.

Medaliile pot fi oferite si pentru realizari in afaceri, pentru dovezi de curaj sau pentru actiuni caritabile. Acest premiu va oferi sansa detinatorului sa simta cu adevarat ca a realizat ceva cu adevarat maret. Medalia va fi pretuita foarte mult de cel ale carui merite se recunosc si va ramane ca simbol al unei mari realizari din viata acestuia.

Firma Gall Trophy cunosc faptul ca cei premiati vor pretui toata viata aceasta dovada de recunostinta si realizeaza aceste medalii intr-un mod foarte serios si profesional, oferind produsului o calitate ridicata si o rezistenta de durata.

In functie de nevoile clientului, aceste medalii pot fi gravate sau imprimate, prin procedee ce au la baza tehnologii moderne, in mare parte asistate de computer. Pentru a completa simbolistica oferirii medaliei, este necesara si achizitionarea unui snur de medalie ce poate fi realizat utilizand diferite aspecte si culori in functie de preferintele clientului. Daca se adauga si o cutie de prezentare a medaliei atunci nu va mai lipsi nimic tehnicii de inmanare a premiului.

Modelele de medalii au diverse diametre si pot fi confectionate atat din metal pretios, cat si din alama, in functie de realizarea celui care o primeste.

Dintre nuantele de culori puse la dispozitia clientilor de catre firma Gall Trophy fac parte si: aurul castigator, argintul datator de ambitie si bronzul surprinzator.

Datorita faptului ca performantele castigatorului sunt unice, la fel ar trebui sa fie si medalia primita de acesta, de aceea firma Gall Trophy pune la dispozitia clientilor un sistem de personalizare al medaliilor foarte diversificat.

Firma Gall Trophy asigura si transportul medaliilor comandate online, respectand cu promptitudine si seriozitate termenii si

conditiile de livrare.