articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Matrix It sau vrajitorul bitilor

Matrix It sau vrajitorul bitilor

🕔22.Sep 2013

Esti in cautarea unei oferte avantajoase pentru a-ti achizitiona un laptop refurbished si nu stii de unde? Intra online pe site-ul Matrix It si vei vedea ca aceasta firma din Arad iti sta la dispozitie cu o oferta mai mult decat generoasa de laptopuri refurbished. In plus, acest magazin online iti ofera facilitatea de a cumpara toate produsele cat mai usor si mai rapid cu putinta.

Nu toti avem bani sa achizitionam un laptop nou de pe piata de profil si aici facem referire la un laptop cu performante peste medie. Daca nu reusim asta, de ce sa nu apelem la varianta de laptop refurbished? Aceste laptop-uri sunt de calitate superioara, fiind din clasa business, clasa ce are performante de top. Raportul calitate pret al acestor laptopuri este unul deosebit de avantajos pentru tine.

Ce sunt laptopurile refurbished?

Laptopurile refurbished sunt inca o enigma pentru marea majoritatea romanilor, lucru ce se datoreaza aparitiei lor relativ recente pe piata, sau poate lipsei de informare. Laptopurile refurbished sunt laptopuri din clasa business luate in leasing de companii si apoi returnate producatorului la expirarea contractului. Odata ajunse la producator, la aceste laptopuri sunt inlocuite toate componentele ce sunt defecte sau uzate, cu exceptia bateriei, apoi sunt testate si repuse in vanzare.

De ce nu sunt laptopuri second-hand?

Laptopurile second-hand sunt laptopuri folosite, iar apoi sunt revandute. Acestea pot avea semne de uzura, pot avea defectiuni minore sau majore si beneficiaza de garantie mica de timp sau deloc. Laptopurile refurbished, desi au fost folosite, sunt readuse la starea originala, atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Producatorul asigura garantie de 24 sau 36 de luni, garantie ce este similara unui produs nou.

Avantajele laptopurilor refurbished

Evident, cel mai mare avantaj il reprezinta pretul de achizitie. Poti cumpara un laptop business la aproximativ jumatate din pretul unui sistem nou. Laptopurile readuse in circuitul refurbished sunt laptopuri business si nu se gasesc in mod normal in comert. Acestea au sistemul de racire cu mult mai performant fata de laptop-urile de uz personal, ori cu totii stim cat de importanta este racirea la un laptop. Un alt avantaj al acestor laptop-uri refurbished este acela ca au in alcatuire componente de inalta calitate. Viteza de lucru a unui laptop depinde foarte mult si de calitatea componentelor inglobate in el. Aceste sisteme vin echipate cu un sistem de operare Windows, care este si el refurbished, fapt ce te va scuti de problemele legate de legalitatea folosirii sistemului de operare sau instabilitatea data de un sistem piratat.

Desi sunt sisteme de generatie precedenta, au un mare avantaj: sunt sisteme business si chiar daca sunt ceva mai vechi ca si an de fabricatie, au performante superioare, ceea ce le face in continuare competitive.

Site-ul online Matrix It

Iti recomandam sa apelezi cu incredere la laptop-urile refurbished comercializate de firma Matrix It din Arad. De unde le poti cumpara? Direct de pe site-ul online Matrix It. Profesionistii acestei firme te vor consilia in a alege exact acel laptop de care ai nevoie si de care, in mod sigur, vei fi mai mult decat multumit. Calitatea produselor de pe site-ul online este dublata de atractivitatea preturilor practicate, fapt ce nu poate conduce decat la obtinerea de clienti multumiti si o afacere de succes.

Daca ai nevoie de laptopuri refurbished, ia legatura cu magazinul online Matrix It. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0758-224.162 sau trimite un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre mobilier hoteluri.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment