articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Materiale antiderapante Biteco – Solutii ideale impotriva accidentelor pe timp de iarna!

Materiale antiderapante Biteco – Solutii ideale impotriva accidentelor pe timp de iarna!

🕔20.Nov 2013

In general, cand vorbim de Romania vorbim de o natiune “surprinsa” din toate punctele de vedere. Pe noi ne surprinde criza economica, inflatia, cresterea preturilor, canicula, furtunile de vara, inundatiile si, bineinteles, mult “iubita” iarna, cu ale sale ingheturi si viscole si zapezi de basm. Din pacate, “basmul alb” care ne inconjoara imediat dupa o zapada mai serioasa nu este tocmai pe placul tuturor. In afara de copii si de nostalgicii dupa zapezile de altadata, absolut nimeni nu adora acest anotimp, unul in care o cazatura pe gheata in fata blocului, un accident pe soselele de sticla de gheata si toate celelalte accidente specifice unei ierni crancene sunt la ordinea zilei. Impotriva acestor evenimente neplacute intervine de acum inainte firma Biteco din Sibiu, prin intermediul materialului antiderapant pe care il comercializeaza impotriva oricarui tip de ghetus asezat pe strazi, trotuare si drumuri nationale.

Materialul antiderapant Biteco este solutie pentru dezghetarea, deszapezirea strazilor, imediat dupa prima zapada sau primul polei din timpul anotimpului rece. El topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant. Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea. El este de 70-80 de ori mai putin coroziv decat sarea si nisipul. Actioneaza eficient la temperaturi scazute (-15ºC, -25ºC, -42ºC). Acest material antiderapant are rolul de a topi, dezgheta, zapada sau poleiul format pe strazi, alei din parcuri, drumuri si cai de acces din diverse spatii (aeroporturi, parcari, etc.). Biteco va ofera solutia optima pentru inlaturarea riscului de derapaj, ce topeste zapada intr-un timp scurt si impiedica formarea ulterioara de gheata si polei.

De cele mai multe ori, atunci cand autoritatile din Romania utilizeaza materiale antiderapante pe timp de iarna, acestea le utilizeaza intr-un mod inconstient, lucru de care ne dam seama imediat dupa topirea zapezilor si a gheturilor, atunci cand pe trotuare, dar mai ales pe sosele, apar adevarate cratere. Ei bine, atunci cand vorbim de materialele Biteco, vorbim de substante antiderapante care protejeaza suprafetele de piatra, beton si mixturi asfaltice, obtinand efectul antiderapant fara a limita calitatile lor. In afara de aceste suprafetele asfaltate, materialul antiderapant se foloseste si pe suprafete neamenajate (din paduri, drumuri de tara si altele).

Daca ar fi sa facem comparatii intre materialul antiderapant Biteco si celelalte materiale folosite pe timp de iarna, trebuie sa spunem ca acesta este mult mai indicat. El nu se poate compara ca actiune cu nisipul sau alte materiale abrazive: acestea nu topesc nici gheata, nici zapada ci doar imbunatatesc oarecum aderenta; multa risipa de material (ricosari, improscari) necesita actiunea de curatare.

Nu in ultimul rand, acest produs este prietenos cu mediul inconjurator. Nu se bioacumuleaza si nu deranjeaza lantul trofic, avand un impact minim asupra aerului, apei, plantelor si animalelor.

Utilizarea materialului antiderapant Biteco:

– mareste siguranta rutiera, cunoscut fiind faptul ca o mare parte din accidente se datoreaza conditiilor de vreme neprielnice.

– elimina riscul de accidente pe strazi, acolo unde anual, mii de oameni sufera fracturi la maini si la picioare

– face placuta orice plimbare pe timp de iarna in parcurile frumos inzapezite

– folosit in curtea fiecaruia dintre dumneavoastra, elimina riscul accidentelor.

Avand in spate 15 ani de experienta si un personal numeros si calificat, firma din Sibiu mai presteaza o gama diversificata de alte servicii ce presupun aspirarea, spalarea, stergerea dar si intretinerea anumitor suprafete. Mai mult,  gama de servicii se extinde, oferind de asemenea servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie combatand astfel insectele si rozatoarele, dezinfectand in acelasi timp suprafetele.

Date de contact:

Adresa: Sibiu, Strada Rahovei, Nr. 25

Mobil: 0747 BITECO (0747 248326)

Tel/Fax: 0269 25 22 33

E-mail: office@biteco.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.