articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Masurare de inalta precizie doar cu Akkord Group

Masurare de inalta precizie doar cu Akkord Group

🕔05.Nov 2013

Ai nevoie de echipamente de masurare care sa indice perfect orice valoare? Fie ca este vorba de aparate de masurat grosimi, vibratii ori suprafete, utilitatea lor este direct proportionala cu precizia rezultatului final. Un astfel de apartat este rugozimetrul digital portabil destinat sa masoare parametrii de rugozitate a materialelor in laboratoare, departamente de testare si ateliere.

Rugozitatea suprafetelor se defineste ca ansamblul neregularitatilor, precum striatii, rizuri, smulgeri de particule de material, urme de scula, goluri, pori, etc., ce formeaza relieful suprafetelor reale al caror pas este relativ mic  in raport cu adancimea lor. Aceste neregularitati apar in urma miscarii oscilatorii a varfului sculei, frecarii taisului sculei pe suprafata piesei, vibratiilor de inalta frecventa ale masinii-unelte.

Existenta neregularitatilor pe suprafata piesei prezinta, in conditii de functionare mai severe, o serie de dezavantaje, printre care: micsorarea suprafetelor efective de contact, agravarea conditiilor de frecare si de functionare ale piesei, reducerea rezistentiei la eforturi alternante ale materialului prin concentrarea de tensiuni, reducerea etanseitatii,  si nu in ultimul rand modificarea dimensiunilor efective ale piesei. Pentru a evita astfel de erori, ai nevoie de un aparat capabil sa identifice orice neregularitate.

In ceea ce priveste metoda de masurare, caracteristicile rugozitatii sunt masurate fie de-a lungul piesei, fie in jurul axei acesteia. Acest lucru depinde de modul in care piesa a fost prelucrata si de modul in care a fost proiectata pentru a fi utilizata. De exemplu,  masurarea de-a lungul axei lineare este folosita pentru a determina calitatile de retentie a uleiului pe suprafetele de asezare. Rugozitatea este o proprietate a starii suprafetelor, alaturi de ondulatie si forma.

Daca esti in cautarea unui astfel de produs, trebuie sa apelezi la Akkord Group, expertul echipamentelor destinate domeniului industrial. La Akkord Group gaseti rugozimetru digital portabil de care orice profesionist are nevoie. Acestea sunt prevazute cu un display grafic cu lumina de fundal, care pot afisa pe langa rezultatele standard ale profilelor evaluate, si rezultate precum: curbe de sarcina, curbe de distributie ale amplitudinii, precum si multe altele. Au o capacitate mare de stocare a datelor, pana la 10 conditii de masurare, avand si optiunea unui card de memorie suplimentar. Acestea reprezinta apartate de masurare de inalta precizie, disponibile in mai multe modele marca Mitutoyo.

Din gama de produse ce cuprinde aparate de masura, oferite de Akkord Group fac parte: sublere, micrometre, truse de alezaj, calibre, grosimetre. La noi gasesti instrumente optice precum: lupe, microscoapre si video endoscoape. Gama de aparate de masura este compusa din: durimetre, rugozimetre, tahometre, multimetre si cantare. Mai mult, de la Akkord Group poti achizitiona, role transportoare, cricuri hidraulice, pompe, role de schimb, precum si scule pneumatice ce cuprind: biaxuri, masini de slefuit, masini de gaurit, psitoale unghiulare, dalti pneumatice si pile pneumatice etc.

Orice produs pe care il alegi se bucura de garantia calitatii si de certitudinea unei masuratori precise. Pe langa toate acestea, produsele Akkord Group sunt fiabile si rezistente odata cu trecerea timpului. Pentru a te convinge de asta, intra pe pagina noastra de internet si consulta oferta diversificata.

Datorita experientei, echipa Akkord Group stie sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. In ceea ce priveste pretul produselor, afla ca acesta este unul competitiv, potrivit oricarui buzunar. Cu alte cuvinte, ai toate motivele sa alegi Akkor Group.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,