articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Master Service va ofera motocultoare de calitate superioara!

Master Service va ofera motocultoare de calitate superioara!

🕔24.Jan 2013

Cultivarea pamantului este una dintre cele mai vechi ocupatii inca de la inceputul civilizatiei. Agricultura asigura o mare parte a alimentelor, materiale pentru imbracaminte si materii prime pentru industrii. Jumatate din populatia globului lucreaza in agricultura. Exista oameni de stiinta specializati, a caror preocupare este imbunatatirea eficientei si productivitatii metodelor de crestere a plantelor. Primele modele de cultivatoare au folosit puterea animala sau cea umana. Odata cu evolutia agriculturii, producatorii moderni au realizat motocultoarele care folosesc motoare cu motorina pentru a activa lamele de sapat.

Motocultoarele sau motosapele sunt cunoscute ca si cultivatoare de sol. Motocultoarele sunt masini agricole usoare folosite pentru pregatirea solului inainte de plantare. Fermierii folosesc motocultoare pentru a desprinde partea intarita de la suprafata solului. In plus, motocultoarele ajuta si la amestecarea uniforma a ingrasamintelor organice in solul proaspat sapat.

Dezvoltarea motocultorului a fost inceputul agriculturii comerciale, prin crearea unui simplu cultivator capabil sa are solul.

Nu putem compara plugul din antichitate cu un motocultor modern, desi au aceleasi sarcini. Plugul foloseste doua lame opuse pentru a marunti solul, iar motocultorul foloseste doua seturi de lame circulare alimentate de un motor pentru a marunti pamantul la o anumita adancime.

Datorita dimensiunilor reduse si posibilitatea de a regla latimea de lucru in functie de aplicatie sunt recomandate micilor intreprinzatori din domeniul agricol.

Constructia simpla si fiabilitatea ridicata asigura o utilizare indelungata fara interventii.

Master Service vine in sprijinul fermierilor si gradinarilor avand o gama variata de echipamente profesionale in domeniul agriculturii si nu numai. Avand parteneri de renume Karcher, Honda si Grundfos, Master Service ofera produse de calitate in domeniul echipamentelor pentru casa si gradina, a echipamentelor de curatenie si a sistemelor de pompare.

In domeniul echipamentelor de curatenie, Master Service va ofera: aspiratoare, curatitoare cu presiune, masini pentru maturat, curatitoare cu aburi, curatitoare geamuri, statii de calcat cu aburi, curatitoare cu presiune, aspiratoare comerciale, echipamente pentru curatat mochete, masini de frecat si aspirat, spalatorii auto, reciclare apa uzata, statii de tratare a apei si aplicatii speciale.

In domeniul echipamentelor pentru casa si gradina, Master Service va ofera: generatoare de curent, motopompe, echipamente spatii verzi, motocultoare, motoare de barci, barci gonflabile si freze de zapada. Sistemele de pompare se impart in hidrofoare, pompe de suprafata, pompe sumersibile pentru foraje, pompe sumersibile ape uzate, pompe de recirculare si aplicatii industriale.

Motocultoarele comercializate de Master Service sunt utilaje agricole mai complexe ce sunt prevazute cu mecanisme capabile sa le mareasca performantele si sa raspunda la un numar mare de cerinte agrotehnice, caracterizate prin consum redus de combustibil, zgomot redus, pornire usoara la rece si poluare aproape zero. Motocultorul poate fi dotat cu o numeroase accesorii: plug simplu sau reversibil, freze laterale sau freza tractata, prasitoare, rarita sau bilonator, semanatoare, coasa frontala, plug zapada, freza pentru zapada, aerator pentru gazon, remorca, utilaj pentru aplicare tratamente fitosanitare, roti din cauciuc sau metalice, greutati pentru roti, planetare reglabile, etc.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra