articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Masina ta straluceste cu produsele Flowey! – Bela Auto

Masina ta straluceste cu produsele Flowey! – Bela Auto

🕔19.Feb 2014

Inca din copilarie, ai avut propriile responsabilitati cand venea vorba de curatenie. Acum, adult fiind, aceste responsabilitati s-au inmultit; pe langa curatenia locuintei si curatenia la locul de munca, acum trebuie sa te ocupi si de… curatenia masinii. Desigur, poti alege sa te ocupi singur de acest aspect sau sa apelezi la ajutorul profesionistilor (spalatoriile auto). Pentru autoturisme care stralucesc de curatenie, Bela Auto comercializeaza solutii eficiente: produsele Flowey, destinate atat uzului personal, cat si celor care detin afaceri in domeniul spalatoriilor auto.

Despre Flowey

Compania Flowey a fost infiintata cu aproximativ 20 de ani in urma, avand o experienta vasta in fabricarea produselor destinate curateniei autoturismelor. Flowey a devenit in scurt timp o marca apreciata si utilizata peste tot in Europa (si nu numai), datorita calitatii superioare a produselor, a formulelor inovatoare si eficiente, dar si a compatibilitatii acestora cu orice tip de tesatura sau material. Pe langa calitatea produselor Flowey, mai exista si alte avantaje: de exemplu, aceste produse sunt realizate in conformitate cu standardele impuse pentru siguranta utilizatorilor si pentru protectia mediului inconjurator.

Produsele Flowey

Produsele Flowey sunt ideale atat pentru ingrijirea, cat si pentru curatarea autoturismului tau, pentru a-i reda stralucirea de fiecare data cand este nevoie. In cazul in care alegi sa achizitionezi produsele pentru uz personal, vei economisi timpul petrecut in spalatoriile auto si te vei ocupa singur de ingrijirea masinii tale, fara a depune prea mult efort in acest sens.

Gama de produse Flowey distribuite de firma Bela Auto cuprinde: diferite tipuri de ceara, sampon, spray-uri anti-insecte, perii de curatare si multe altele. Astfel, poti scapa de problemele legate de curatenia autoturismului tau in cateva minute, mai ales in cazul in care nu te afli in apropierea unei spalatorii auto iar problema necesita rezolvare urgenta.

Produsele Flowey sunt recomandate si pentru spalatoriilor auto; in momentul in care ai pus bazele unei astfel de afaceri, primul lucru care te intereseaza este sa lasi in urma doar clienti multumiti. Pentru a te asigura ca fiecare client pe care il servesti se va intoarce si a doua oara, utilizeaza produsele Flowey! Acestea curata eficient atat interiorul, cat si exteriorul autoturismelor si previne aparitia petelor! Mai mult decat atat, produsele de curatare Flowey iti sunt puse la dispozitie in recipiente usor de manevrat si de folosit, pentru a trasnforma curatarea unui autoturism intr-o activitate usoara si rapida!

Compania Bela Auto are ca obiect principal de activitate comertul cu echipamente si piese auto, fiind situata in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. Principalele produse comercializate sunt anvelopele pentru autoturisme, care iti sunt puse la dispozitie intr-o gama vasta de modele (in functie de anotimp, dimensiuni etc); acestea pot fi utilizate pentru echiparea autoturismelor, a motocicletelor, ATV-urilor, utilajelor agricole, camioanelor, utilajelor industriale etc. Pe langa anvelope, Bela Auto iti pune la dispozitie si produsele de curatare pentru autoturisme marca Flowey, dar si uleiuri marca Lubrifin, Mobil sau Total. Mai mult decat atat, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de diverse accesorii auto sau jante pentru utilaje agricole, camioane si autoturisme 4×4. Colaborand cu Bela Auto, vei intra in posesia produselor necesare in cel mai scurt timp posibil, datorita promptitudinii si seriozitatii cu care ne ocupam de fiecare comanda in parte!

Alege produsele Flowey Bela Auto! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul companiei: www.belaauto.ro

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din