articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Maryx Com, service auto Ilfov de top!

Maryx Com, service auto Ilfov de top!

🕔18.Nov 2015

Tragedie, ti s-a defectat masina! Daca esti navetist sau o folosesti zilnic pentru a merge la lucru acest inconvenient iti ridica serioase probleme. Din fericire exista service auto Ilfov Maryx Com care isi trimite specialistii sa-ti ridice masina de acasa iar apoi se apuca de repararea defectiunilor. Ce-ti poti dori mai mult? A, da, o masina de schimb. Maryx Com are grija si de acest aspect!

Maryx Com are o echipa calificata si-ti ofera servicii de service auto Ilfov de top

 

Cand vine vorba despre service auto Ilfov trebuie sa apelezi la unii dintre cei mai buni. Tocmai de aceea iti recomandam echipa de profesionisti Maryx Com care-ti sta la dispozitie cu servicii de top, iti ofera varietate, calitate si preturi foarte bune.

Maryx Com este o echipa de profesionisti calificata pentru oferirea de servicii auto in judetul Ilfov. Echipa este alcatuita din ingineri si mecanici specializati in domeniul intretinerii auto si tehnologiilor de service.

Este important sa faci programare cu macar o zi inainte pentru toate operatiunile de intretinere auto, iar pentru cele de verificare sau pentru diverse reparatii programarea se face chiar si cu 5 zile inainte.

Si pentru ca Maryx Com isi doreste sa protejeze natura iar prin munca sa sa nu polueze mediul inconjurator, Maryx Com a investit in amenajarea unui service auto Ilfov cat mai “verde” pentru a respecta astfel normele europene cu privire la acest domeniu de activitate.

Top 3 servicii service auto Ilfov

 

Maryx Com este recunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le presteaza, iar printre acestea se numara si:

1. Servicii de mecanica. Daca ai nevoie de reparatii, verificari si revizii pentru sistemele de intretinere uzuale cum sunt cele de ulei sau filtrele, sistemele de franare – placutele de frana, lichidul de frana, pompele de frana sau discurile -, sistemele de directie – bucse, capete de bara, bielete sau brate -, sistemele de suspensie – arcuri, flanse sau amortizoare -, sistemele de intretinere si de ungere, sistemele de transmisie motor si racire, sistemele de aprindere si de injectii, cat si sistemele de evacuare cum sunt tobele, sudura argon sau sonde lambda, ia legatura negresit cu Maryx Com;

2. Servicii de electrica. Sunt servicii de top oferite de catre profesionistii de la Maryx Com printre care se numara si diagnoza sistemelor de climatizare si a sistemelor de management a motorului, reparatii injectoare, diagnoza sisteme de injectie, sisteme ABS-EBS-ESP sau sisteme electrice-electronice, verificari ale sistemelor de curatare a parbrizelor, verificari si inlocuiri acolo unde este cazul a sistemelor de iluminat, verificari si remedieri a defectiunilor alarmelor auto sau instalatiilor de inchidere centralizata;

3. ITP. Inspectia tehnica periodica este obligatorie iar specialistii de la Maryx Com iti stau oricand la dispozitie. Maryx Com este acreditata RAR si conditiile de verificare a masinii tale sunt dintre cele mai bune.

Insa asta nu este tot, pentru ca timpul tau este pretios, un specialist Maryx Com vine si-ti ridica masina defecta, o duce la service-ul auto si o repara. In tot acest timp tu vei avea un alt autoturism la dispozitie pentru a merge la lucru sau a-ti face treburile prin oras.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege Maryx Com, service auto Ilfov. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Maryx Com? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0722-243.829 sau trimite un e-mail pe adresa maryxcom@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din