articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Marturii de nunta realizate cu gust, suflet si multa pasiune

Marturii de nunta realizate cu gust, suflet si multa pasiune

🕔04.Oct 2015

Esti fericita! Ai reusit sa programezi toate intalnirile pentru organizarea nuntii, ai ales firma de catering si cofetaria pentru tort, rochia mult visata este comandata, verighetele sunt deja livrate, iar aranjamentele florale sunt stabilite. Nimic nu pare sa-ti fi scapat din vedere. Pftiu, hai ca nu e chiar asa complicat sa organizezi o nunta. Deci tot ce tine de mireasa pare rezolvat. Sa trecem la invitati. Invitatiile sunt trimise, aranjarea la mese mai trebuie confirmata cu socrii, iar meniul este in mare definit. Stop! Marturii de nunta pentru invitati! Asta lipseste de pe lista perfecta.

Marturii de nunta personalizate si integrate in tema nuntii

Stiu ca ai investit mult timp si multa munca in tot ceea ce ai stabilit pentru marea zi si evenimentul important din viata ta si a alesului tau. Nu e nicio problema daca ai omis sa te ocupi de marturii de nunta. Din fericire, poti apela la un furnizor handmade cu care sa discuti tematica nuntii si care iti poate propune cateva solutii de marturii de nunta ce se vor integra perfect in pregatirile deja finalizate.

De cele mai multe ori, amenajarea salii, decorarea intrarii si aranjamentele florale stau sub semnul unei tematice alese de miri dupa bunul lor plac. Fie ca este vorba de o culoare sau un simbol, o inima, un trifoi, o pasare, un fluture, o floare, tema nuntii se regaseste apoi in diverse materiale: pe suportul care indica asezarea invitatilor la mese, pe invitatii, pe meniu. Marturiile de nunta realizate pot prelua aceasta tema si pornind de la ea, se pot realiza cateva creatii de suflet care sa completeze intreaga imagine festiva si care sa povesteasca de la sine peste ani si ani de frumosul cuplu care le-a daruit invitatilor lor. Pe site-ul celor de la PersonalizArts sunt prezentate cateva modele foarte colorate si moderne pentru marturii de nunta sau alte ocazii, precum botez, mot, aniversari. Clientii sunt intotdeauna multumiti de produsele livrate si asta se vede si din marturiile lor.

PersonalizArts oferta creatii personalizate pentru marturii de nunta si alte evenimente de suflet

Dar care este rolul unor marturii de nunta? Ele au devenit suveniruri pentru invitatii de la nunta care aminteasca fie de imaginea cuplului, sub forma unei fotografii cu mirii sau a unei gravuri, fie de tematica nuntii. In ultima vreme au aparut din ce in ce mai multe variante practice pentru marturii de nunta, de genul brelocurilor, a magnetilor, rame foto, pandative, evantaie si multe altele.

Totusi, creatiile handmade pot reda cel mai intens sentimentele profunde traite de un cuplu in ziua nuntii lor. Impreuna cu oamenii talentati de la PersonalizArts, viitorii miri isi pot transpune trairile intr-un suvenir de nunta creat cu pasiune si indemanare, perfect pana la cele mai mici detalii. Unicitatea marturiilor va aduce cu adevarat un cadou inedit pentru invitatii de la nunta, care se vor bucura de o amintire frumoasa, lucrata din suflet si cu multa dragoste.

Bijuteriile si obiectele realizate din lut polimeric sunt punctele forte ale celor de la PersonalizArts. Mirii pot alege modele dorite de marturii si ele vor fi gata in cel mai scurt timp, modelate de mainile dibace si talentate ale celor din spatele PersonalizArts.