articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Marand sau artizanul pieselor realizate prin ambutisare

Marand sau artizanul pieselor realizate prin ambutisare

🕔24.Aug 2013

Cauti o firma care sa te ajute cu servicii de prelucrare a materialului prin ambutisare si nu stii la cine sa apelezi? Compania Marand iti ofera servicii de prelucrare prin ambutisare cu ajutorul carora se obtin piese de diferite lungimi sau diametre. Compania Marand este specializata in prelucrari metalice de cea mai buna calitate, fiind realizate la cele mai inalte standarde.

Ce este operatia de ambutisare?


Ambutisarea este operatia de deformare plastica, prin care se transforma un semifabricat plan intr-o piesa cava sau se continua prelucrarea unei piese cave cu scopul cresterii adancimii ei. Deformarea materialului la ambutisare este un proces complex, care depinde de geometria si materialul piesei, de tehnologia adoptata, de constructia echipamentului tehnologic si de alti factori. Cu cat complexitatea formei piesei este mai ridicata, cu atat si dificultatile tehnologice sunt mai importante. In functie de aceasta, ambutisarea se poate face dintr-o singura operatie sau din mai multe. Numarul acestora depinde de gradul de deformare solicitat de caracteristicile piesei si de cel admisibil, permis de material si tehnologia folosita. Exista doua tipuri de ambutisare: la cald si la rece.

Ce este presarea la rece ?

Presarea la rece este operatia de prelucrare mecanica a pieselor prin presiune, fara aschii. Presarea la rece este cunoscuta si sub denumirea de stantare si matritare la rece. Presarea la rece este un procedeu de prelucrare mecanica modern, in continua dezvoltare.

In majoritatea cazurilor, operatiile de presare la rece se executa cu ajutorul dispozitivelor speciale actionate de prese, iar semifabricatele sunt confectionate din tabla subtire. Forma si dimensiunile pieselor obtinute corespund, cu forma si dimensiunile elementelor active, care sunt poansonul si placa activa, ale dispozitivului de presare.

Presarea la rece are o serie de avantaje tehnice si economice, fata de procedeele clasice de prelucrare a metalelor, cum ar fi turnarea, forjarea sau aschierea. Prin presare la rece se obtin piese de forma complexa a caror confectionare prin alte procedee de prelucrare este foarte dificila sau chiar imposibila. Piesele obtinute au o precizie dimensionala si nu mai necesita alte prelucrari mecanice.

Utilajele de presare au o productivitate ridicata, iar deservirea acestora este simpla, necesitand muncitori cu calificare inferioara. In consecinta, manopera aferenta prelucrarii pieselor prin presare la rece este scazuta. Timpul pe operatie, la piesele mari, este de ordinal secundelor, iar la piesele mici, de ordinal fractiunilor de secunda.

Materialul prevazut pentru executarea unor piese date trebuie sa aiba proprietati tehnologice si mecanice corespunzatoare asigurarii procesului de deformare si asigurarii fiabilitatii necesare pieselor obtinute. Prelucrarea la rece este specifica productiei de serie mare si de masa. Avantajele tehnico-economice ale presarii la rece permit aplicarea acestui procedeu si la prelucrarea pieselor in serie mica.

Firma Marand, cu cei peste 20 de ani de activitate, este partenerul tau ideal de afaceri. Utilajele de care dispune aceasta firma, experienta si profesionalismul dovedit a facut sa fie una din firmele de top din domeniu. Aici se realizeaza piese ambutisate cu diferite diametre si lungimi. Ambutisarea se executa pe prese mecanice, iar piesele sunt confectionate din tabla de fier cu grosimea de pina la 1 mm.

Daca ai nevoie de serviciul de prelucrare prin ambutisare, ia legatura cu firma Marand. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0724-308.410 si 0723-623.597 sau trimite un e-mail pe adresa contact@marand.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre instalatori sanitare Bucuresti.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau