articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Marand- expertul tau in deformarea plastica a produselor metalice

Marand- expertul tau in deformarea plastica a produselor metalice

🕔30.Jan 2014

Societatea Marand din Dambovita, Targoviste, a fost fondata in anul 1992, avand ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor metalice prin deformare plastica, adica prin ambustisare. Pe langa aceste produse, va punem la dispozitie si piese stantate din tabla de otel pentru industria auto, care ulterior pot fi zincate pentru a le proteja impotriva coroziunii; piese executate din alama sau fier, pe strunguri automate; confectii metalice; capacele pentru globuri pentru pomul de iarna confectionate din tabla de aluminiu, s.a.

Piesele ambustisate pe care le realizam pot avea diferite diametre si lungimi, in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi. Acest proces de deformare plastica- ambutisarea, se executa pe prese mecanice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1 mm. Avand in vedere aceste specificatii, putem intui cu usurinta, faptul ca procedeul de ambutisare este unul destul de dificil pentru care este nevoie de o atentie sporita, mai ales in cazul in care se urmareste perfectiunea formei.  Materialele pe care specialistii companiei Marand le utilizeaza pentru prelucrarea pieselor prin ambutisare, dar si pentru executia celorlalte piese, sunt de o calitate ridicata, iar echipamentele sunt performante, astfel incat produsele finite sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte.

Prelucrarea pieselor prin ambutisare este o operatiune complexa care depinde, in esenta, de materialul piesei si de geometria acesteia, dar si de tehnologia adoptata, de constructia si performanta echipamentului tehnologic si de alti factori. Complexitatea formei determina numarul de faze in care se poate contura produsul finit. Fazele sau operatiile depind si ele la randul lor, de gradul de deformare solicitat, de caracteristicile piesei si de cel permis de material si de conditiile tehnologice implicate. Pentru obtinerea unor piese cu contururi bine definite, fara nici cel mai mic defect, luam in considerare toate aspectele care ar putea influenta procesul si le acordam o atentie deosebita, respectand normativele legislative din domeniu.

Daca aveti nevoie de servicii de prelucrare piese prin ambutisare, societatea Marand din Targoviste este partenerul ideal cu care sa incheiati o colaborare, avand in vedere experienta indelungata a acesteia, profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul timpului in fiecare lucrare pe care a preluat-o si calitatea superioara a produselor pe care le fabrica. Echipa companiei respecta timpul de executie stabilit de comun acord cu voi, fara a intarzia nici macar o zi. Satisfactia clientilor nostri este si satisfactia echipei, iar succesul nostru depinde de succesul vostru, de aceea punem mare accent pe flexibilitate si construirea unei relatii deschise.

Printre clientii companiei noastre se regasesc firme din domeniul auto din UE; din domeniul tehnicii vidului; acoperirilor metalice (zincare, nichelare, cuprare, stantare, aurire), eloxare dura si eloxare decorativa, precum si toate tipurile de  fosfatari; confectii metalice; din domeniul ornamentelor pentru sarbatorile de iarna, s.a.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile si produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi prompt informatiile de care aveti nevoie.

Esti in cautarea unor servicii de prelucrare piese prin ambutisare? Compania Marand din Targoviste ti le ofera la un raport excelent calitate-pret!

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau