articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Manz Galvano Tec, un producator roman la calitate germana!

Manz Galvano Tec, un producator roman la calitate germana!

🕔20.Mar 2014

Operatiile de galvanizare, zincare sau cele de tratare a apei trebuie sa se desfasoare in conditii de siguranta, iar pentru aceasta este nevoie de produse rezistente si deosebit de calitative. Daca esti in cautarea unei firme, care produce cuve industriale, Manz Galvano Tec iti sta la dispozitie cu o gama larga de cuve, ce sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor avansate si au la baza materiale de calitate superioara.

Ce sunt cuvele industriale?

Cuvele industriale sunt accesorii ce nu pot lipsi in cadrul procesului de galvanizare. Aceste cuve au o rezistenta deosebita la coroziune, o durabilitate mare in timp, avand si o constructie solida.

Cuvele industriale au o intretinere usoara si rezistenta la temperaturi mari. Ele sunt absolut necesare in procesul de galvanizare, dar si in alte domenii industriale precum cel metalurgic si chimic.

Cuvele industriale sunt folosite si atunci cand temperatura de lucru atinge un nivel ridicat si cand se folosesc substante corozive ce pot afecta structura sau compozitia unui recipient.

Ce este procesul de galvanizare?

Galvanizarea este procesul ce consta in acoperirea unui metal cu un strat de material protector cu ajutorul electrolizei. In procesul de galvanizare se folosesc metale precum zincul, cromul si plumbul.

Galvanizarea asigura o buna protectie anticoroziva, rezistenta la uzura sau proprietati de alunecare, ce se obtin cu ajutorul acestor straturi fine de metal. Pe scurt, procesul de galvanizare confera produsului functionalitate deplina.

Operatia de zincare este operatiunea cu ajutorul careia anumite piese sau subansambluri din otel, fonta sau materiale nemetalice sunt acoperite de un strat de zinc pentru protejarea impotriva coroziunii care, in timp, va duce la deteriorare si imposibilitatea de a mai fi folosite.

Galvanizarea produsa cu ajutorul cuvelor industriale va asigura un ciclu de viata lung pentru o protectie anticoroziva aplicata la otel, in comparatie cu alte metode. Stratul protector dobandit dupa zincarea termica rezista pana la 70 de ani, in mediu rural, si aproximativ 30 de ani, in mediul urban, in functie de gradul de poluare.

Manz Galvano Tec – partenerul tau de succes

Firma Manz Galvano Tec iti pune la dispozitie o gama larga de cuve industriale, ce pot fi confectionate din material plastic, ca de exemplu: PP, PE sau PVC. Pentru realizarea acestor cuve, in cadrul procesului de fabricatie, firma Manz Galvano Tec utilizeaza doar materie prima de calitate superioara, ce provine din Germania, direct de la furnizori de pe piata de profil.

Recipientele sunt realizate cu utilaje moderne, ceea ce asigura obtinerea unor produse ce au siguranta ridicata in functionare. Firma bucuresteana dispune de brevet pentru producerea cuvelor industriale, pe care le realizeaza respectand intocmai standardul german DVS.

Experienta de peste 20 de ani in domeniu, profesionalismul, precum si adaptarea la cerintele pietei de profil, toate acestea fac ca firma Manz Galvano Tec sa iti ofere produse de calitate, servicii complete si tarife la un raport excelent calitate pret. Apeland la produsele realizate si comercializate de binecunoscuta firma Manz Galvano Tec din Bucuresti vei beneficia de produse de calitate superioara, realizate cu materiale si tehnologie germana. Aceste cuve industriale vor reusi sa iti satisfaca nevoile tale de utilaje moderne si competitive pentru o cat mai mare si buna productivitate in afacerea ta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege cuve industriale Manz Galvano Tec. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Manz Galvano Tec? Suna la numarul 0214-603.204 sau trimite un e-mail pe adresa office@manz.ro!

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau