articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Malex Concept Design-Pardoseala suprainaltata. Cabluri ¨ascunse¨, pentru un plus de confort

Malex Concept Design-Pardoseala suprainaltata. Cabluri ¨ascunse¨, pentru un plus de confort

🕔14.Jan 2015

Arhitectii aduc in centrul atentiei un nou tip de pardoseala, mai practica si mai aspectuoasa, in special pentru cladirile de birouri, centrele comerciale, spatiile de productie sau alte proiecte de constructii. Este vorba de pardoseala suprainaltata, cunoscuta si sub termenul de pardoseala flotanta.

Pardoseala suprainaltata a devenit un element de baza in realizarea spatiilor de lucru  unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri. Mai exact,  pardoseala suprainaltata faciliteaza  accesul la diverse instalatii, ori de cate ori este nevoie. De unde a aparut ideea unor pardosele tip canal? Ei bine, introducerea echipamentelor electrice si electronice in spatiile de lucru a atras atentia asupra calitatii si designului pardoselilor.

Malex Concept Design, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea si montarea pardoselilor calde, pune la dispozitia clientilor sai pardoseala suprainaltata, la preturi mai mult decat avantajoase. Pardoseala suprainaltata se realizeaza pe baza unui schelet mecanic, care mai apoi, se acopera cu panouri de lemn (acoperite cu pardoseala din PVC, mocheta sau parchet).

Prin oferta sa, Malex Concept Design propune un sistem modern de parodeoseala, usor de ataptat oricaror spatii. Pe langa spatiile de birouri, pardoseala suprainaltata este recomandata pentru salile de sport, salile de spectacol, centrele comerciale, depozite, showroom-uri, sali de conferinta, etc.

Alege pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design si bucura-te de confort in mers.

Pardoseala suprainaltata-Acopera cablurile intr-un mod practic

Este lege: unde sunt multe echipamente electrice si electronice, sunt si foarte multe cabluri (poate mult prea multe). Ce inseamna asta? In primul rand, disconfort, iar in al doilea rand, haos in organizarea spatiului. Unde mai pui ca, fiind la vedere, cablurile si instalatiile se pot uza mult mai repede si ii pot pune in pericol pe cei care isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv. Care este solutia? Bineinteles, nu poti renunta la cablurile de laptopuri si nici nu le poti ascunde sub covor sau mocheta..insa poti face un lucru mult mai eficient: montarea unei pardoseli flotante.

Pardoselile suprainaltate (pardoseli flotante) faciliteaza montajul tuturor  instalatiilor si pozitionarea traseului acestora. In plus, aceste pardoseli sunt ideale pentru cei care doresc accesul eficient la retelele de distributie pozate sub acestea. Ce instalatii pot fi ¨ascunse¨ sub pardoseala suprainaltata? Raspunsul este simplu: toate instalatiile electrice (retele electrice, de date, cabluri telefonice, retele de iluminare, etc.).

O pardoseala suprainaltata este practica, estetica si foarte rezistenta. Acest tip de pardoseala rezista la zgarieturi, impact, presare sau coroziune. Mai mult, pardoseala suprainaltata poate fi utilizata imediat dupa montare.

Malex Concept Design-Pardoseala suprainaltata, pentru spatii de la A la Z

Fiind specialist in pardoseli, Malex Concept Design poate sa-ti ofere accesul la cele mai bune solutii in materie de pardoseli flotante. Oferta Malex Concept Design se adreseaza tuturor celor care doresc spatii moderne si adaptate tehnologiilor actuale.

Putem executa orice tip de pardoseala suprainaltata, fie ca este vorba de una acoperita cu PVC, mocheta sau parchet. Pardoseala este special conceputa pentru a nu bloca accesul la obiectele ¨ascunse¨. Astfel, te bucuri de eficienta in gestionarea spatiului. Un alt avantaj este faptul ca pardoselile de acest tip sunt foarte usor de curatat si de intretinut.

Pentru mai multe informatii cu privire la pardoseala suprainaltata executata de Malex Concept Design, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare