articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Maghebo – Solutii ideale in constructiile industriale !

Maghebo – Solutii ideale in constructiile industriale !

🕔18.Nov 2013

Astazi, cand toate societatile pun accentul pe dezvoltare, constructiile industriale sunt o componenta importanta a spatiului in care traim. Intr-o lume industrializata din toate punctele de vedere, aceste constructii reprezinta transpunerea in realitate a mai multor componente importante: functionalitate, durabilitate, cost de intretinere si respect fata de comunitatea in apropierea careia sunt amplasate. Pe langa aceste calitati extrem de importante, din postura de investitori in domeniul industrial mai cautati si un aspect fundamental atunci cand aveti in plan constructia unor hale industriale: elasticitatea tehnologica! O firma care care s-a remarcat pe piata constructiilor industriale din Suceava, tocmai datorita acestei elasticitati in elaborarea diferitelor proiecte, este societatea Maghebo.

In domeniul constructiilor industriale, firma din Moldova dispune de echipe capabile sa se adapteze usor, indiferent de natura cererilor dumneavoastra. De asemenea, in ceea ce priveste reorganizarea in vederea realizarii contractelor, aceasta este rapida si eficienta, trecerea facandu-se usor, fara disfunctii mari si in timpi optimi. Standardul ridicat de calitate al lucrarilor oferite de Maghebo asigura succesul proiectelor dumneavoastra. Fiecare provocare tehnica ridicata de dumneavoastra din postura de client este solutionata cu ajutorul produselor realizate in urma unui proces complex de cercetare.

In ciuda faptului ca este o firma tanara, Maghebo a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata constructiilor industriale datorita profesionalismului cu care sunt tratati clientii si a calitatii produselor si serviciilor oferite. De-a lungul timpului, firma din estul tarii a incheiat contracte cu firme de renume, unele de anvergura europeana, fapt care i-a oferit ocazia de a se autodepasi de la un contract la altul.

Aria de activitate din domeniul constructiilor a firmei Maghebo cuprinde: constructii civile, cladiri multifunctionale, cladiri de birouri si administrative, hale industriale si de productie, depozite si centre logistice.

Printre avantajele constructiilor industriale Maghebo putem remarca:

-proiectate dupa norme europene capabile sa reziste la cutremure

-structura acoperita cu vopseluri anticorozive si antifoc

-executie si montare rapida

-montare si demontare usoara

-arhitectura moderna, posibilitati corp birouri

Etapele principale ale realizarii unei hale industriale, pe care specialistii firmei le respecta cu un foarte mare profesionalism, sunt:

– Proiectarea: documentatia tehnica a arhitecturii si a structurii metalice a halei realizate de ingineri structuristi cu experienta utilizand programe avansate. Aici avem desene de executie: desene uzinaj pentru fiecare reper si ansamblu si desene ale sectiunilor necesare pentru asamblare.

– Trasarea si excavarea. O alta etapa principala o reprezinta trasarea si excavarea fundatiei halei. Acesta consta din analiza probelor de teren prelevate din sapatura pentru a obtine stratificatia terenului (grosime strat vegetal, strat argila nisipoasa, strat agregate naturale, stratul de apa freatica, etc).

– Armarea, cofrarea si turnarea.

– Execuatia structurii metalice: consta in executia dupa documentatia proiectului de structura a halei a subansamblelor si partilor componente. Realizarea a stalpilor, a fermelor, si a tuturor celorlalte elemente traverse, portaluri peretii si a contravanturilor acoperisului se realizeaza folosind masini performante de taiere si aparate de sudura de ultima generatie.

– Montajul structurii metalice, a inchiderilor halei

– Realizarea pardoselii, rigolelor exterioare, trotuare, rampe acces. Aceasta ultima etapa are ca scop realizarea in principal a pardoselii halei in functie de utilitatea ei.

Pe langa aceste constructii industriale realizate la standardele cele mai inalte, societatea comerciala Maghebo din Campulung Moldovenesc (judetul Suceava) incearca sa isi extinda sfera de activitate si sa cuprinda tot mai multe domenii. Printre acestea: constructii rutiere (drumuri nationale, drumuri judetene, retele de  canalizare, retele de alimentare cu apa potabila, linii de utilitati) si  constructii de statii de epurare.

Date de contact:

Calea Bucovinei 139 B, Câmpulung Moldovenesc

Telefon/Fax: 0230 313 690

Adrese e-mail de contact:

maghebo_tehno@yahoo.com

info@maghebo.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare