articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Maghebo – solutia eficienta de purificare a apei

Maghebo – solutia eficienta de purificare a apei

🕔27.Mar 2013

Statiile de epurare industriale reprezinta statiile ce realizeaza actiuni de tratare a apei contaminate in urma activitatilor industriale sau a unor activitati comerciale. Marea majoritate a industriilor produc reziduuri lichide, desi tendinta in acest domeniu este de a scadea aceste reziduuri si a isi imbunatatii procesele de productie. In ciuda acestei tendinte, unele industrii, inevitabil, contamineaza apa in urma proceselor de productie.

In natura se realizeaza decontaminarea apei prin nenumarate procese fizico-chimice. Practic, statiile de epurare industriale accelereaza aceste procese pentru ca apa contaminata sa fie purificata si apoi intoarsa inapoi in mediul natural sau refolosita in alte activitati.

In continuare vom discuta despre surse de provenienta ale apei contaminte in functie de diferite industrii si despre constructiile statiilor de epurare, absolut necesare in cadrul oricarei societati moderne.

In industria fierului, pentru racirea acestuia dupa procesele ce apar in furnalul de topire, este nevoie de apa. In mod inevitabil, aceasta va fi contaminta dupa racirea fierului cu amoniu sau cianura (componente foarte toxice).

In industria mineritului, apa este contaminta cu bucati de minereu.

In industria alimentara, apa va fi contaminata cu saruri, acizi, acarieni, coloranti, deseuri animale si multe altele.

Apa contaminta provenita de la aceste industrii daca ar fi deversata in mediul natural in aceasta forma, ar duce la distrugerea faunei si florei zonei respective. Pentru ca acest lucru sa nu se intample se construiesc astfel de statii de epurare.

Exista si alte tipuri de statii de epurare, destinate decontaminarii apelor folosite pentru uzul casnic, institutional, etc. Aceste statii de epurare, pentru a elimina elementele ce contamineaza fizic, chimic sau biologic, folosesc tehnici asemanatoare statiilor de epurare industriale pentru accelerarea proceselor naturale. Diferenta intre aceste statii consta in faptul ca cele din urma, de cele mai multe ori intorc apa potabila inapoi in casele oamenilor.

Maghebo este o firma de constructii ce se ocupa cu realizarea statiilor de epurare, atat pentru uzul industrial cat si pentru uzul casnic al societatii. Infiintata in anul 2006, firma Maghebo s-a impus intr-un timp foarte scurt pe aceasta piata a solutiilor de decontaminare a apei, datorita profesionalismului, seriozitatii si promptitudinii cu care sunt tratate cerintele clientilor.

Inainte de inceperea lucrarilor pentru o astfel de constructie, inginerii firmei realizeaza o intreaga expertiza de fezabilitate pentru a se constata surplusul sau deficitul de apa al localitatilor unde se instaleaza statia.

Pentru realizarea lucrarilor, firma Maghebo foloseste tehnologii de ultima generatie si personal calificat cu experienta vasta. Apa, fiind cea mai importanta resursa de pe Terra, trebuie folosita de societate in mod constant. Fie ca vorbim de industrie, agricultura sau uz casnic, apa, in mod inevitabil, ajunge sa se contamineze cu diferite componente daunatoare. Aici intervine firma Maghebo, constientizand importanta apei in societatea moderna, ei realizeaza constructia statiilor de epurare intr-o maniera foarte serioasa si de incredere.

In functie de nevoile si cerintele fiecarui client, firma Maghebo foloseste pentru constructia statiilor de epurare materiale de cea mai buna calitate pentru a conferi o rezistenta ridicata statiilor si pentru a facilita desfasurarea proceselor de purificare a apei contaminate.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul www.blog.2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare