articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Magazin online materiale didactice Editura Tudor!

Magazin online materiale didactice Editura Tudor!

🕔22.Sep 2014

materiale didactice invatamant primarEsti in cautarea unui magazin online materiale didactice pentru a procura cele necesare la inceputului anului scolar? Editura Tudor ofera celor interesati materiale didactice care vin in sprijinul personalului didactic si al elevilor cu produse de specialitate, menite sa faciliteze munca invatatorilor si procesul de invatare al celor mici. Consultand intreaga oferta din acest magazin online materiale didactice, vei gasi pe rafturile magazinului produse de calitate pentru toate buzunarele. Preturile pentru materialele didactice oferite sunt avantajoase, iar calitatea este una desavarsita atat sub aspectul continutului, cat si al formei si ambalajului.

Materialele oferite sunt solutii practice, eficiente si necesare pentru etapa de invatare a celor mici. Gratie unor materiale didactice inovative si de actualitate, procesul de invatare va fi unul mai rapid, interactiv si chiar distractiv. Comenzile de materiale didactice se pot efectua atat telefonic, cat si online prin intermediul formularului prezentat pe pagina. In acest fel, produsele sunt livrate pe intreg teritoriul tarii. Simplu si la indemana poti comanda produsele pe care le vrei, iar editura Tudor va raspunde cu promptitudine oricarei solicitari venite in acest sens indiferent de volumul de materiale solicitat.

Materiale didactice pentru educatia copiilor!

Editura Tudor vine in sprijinul personalului didactic oferind carti de povesti si poezii pentru dezvoltarea imaginatiei si a limbajului celor mici, carti de colorat, prin care acestia vor invata culorile, masti de carton cu personaje din povesti pentru jocuri de rol care ii vor transpune intr-o lume magica. Pe langa acestea, vei gasi in magazinul online diplome, carnete de note, felicitari, seturi cu planse sau jocuri didactice, toate necesare procesului didactic si care sunt in conformitate cu normele didactice. Aceste produse vor contribui fiecare la dezvoltarea armonioasa a celor mici din punct de vedere intelectual, al imaginatiei, vocabularului si creativitatii. Literele si ciferele sunt mai usor de invatat si de retinut cu caietele speciale de la editura Tudor.

Printre produsele oferite se numara si volumele cu zicatori si proverbe, cele destinate educatiei muzicale, carti de ortografie si semne de punctuatie, atat pentru partea de teorie, cat si exercitii pentru testarea celor mici. Destinate copiilor de gradinita si invatamant primar, materialele didactice din magazinul online pot fi achizitionate atat de personalul didactic, cat si de parintii preocupati de educatia celor mici. Materialele sunt un real ajutor pentru educarea copiilor prescolari prin metode atractive pentru acestia din urma.

Alege materiale didactice de la Editura Tudor!

Datorita faptului ca oferta magazinului online este variata vei putea alege produsele pe care le doresti la preturi convenabile. Toate produsele sunt obtinute in cadrul editurii sau al tipografiei prin intermediul unor echipamente de productie moderne, manevrate de personal calificat. Comenzile se pot efectua online, prin fax sau telefonic, articolele dorite urmand a fi livrate in limita stocului disponibil la adresa destinatarului prin curierat in cel mai scurt timp posibil. Din cele peste 250 de materiale didactice pentru gradinita si invatamantul primar, alege acele produse care indeplinesc cerintele si exigentele tale. De la Editura Tudor alege materiale didactice de care ai nevoie in activitatea ta de invatare.

Datele de contact ale firmei Editura Tudor

Adresa firmei: Str. Izvoare, Nr. 48, Bacau

Telefon: 0234 550 838

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment