articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
M-Luciano Timisoara – materiale de constructii de top!

M-Luciano Timisoara – materiale de constructii de top!

🕔30.Aug 2013

Construiesti sau renovezi si esti in cautarea celor mai bune materiale de constructii, la preturi fara concurenta?

Ai nevoie de diverse hidroizolatii pentru parcari subterane, pivnite ori subsoluri sau beciuri?

Cauti diferite statii de epurare, bazine antiincendiu, fose septice sau bazine de retentia apei?

Iti trebuie un colaborator care sa iti realizeze hidroizolarea teraselor sau diverse consolidari structurale?

Cauti adezivi elastici, tigla metalica, accesorii pentru hale industriale sau suruburi autoforante?

Ai nevoie de panouri tip sanwich ori de burlane si jgheaburi?

Le gasesti pe toate in oferta completa a companiei M – Luciano din Timisoara, firma cu experienta pe piata de profil romaneasca.

M-Luciano Timisoara are pentru tine diferite solutii profesionale in domeniul hidroizolatiilor, dar si servicii de inchirieri de invelitori ori servicii de executare a structurilor de invelitori diverse, in functie de cerinte si necesitati.

Apeleaza cu incredere la serviciile companiei M-Luciano din Timisoara ori de care ori ai nevoie de hidroizolatie in baia sau balconul tau, pe terase ori pe acoperisuri sau cand constati diferite infiltratii in beciuri, fundatii sau subsoluri.

Firma timisoreana M-Luciano are pentru tine diverse produse de calitate din gama Sika Romania, acestea fiind realizate din cele mai bune materiale si comercializate la preturi fara concurenta: adezivi elastici diversi, produse pentru etansare, mortare pentru impermeabilitati, impermeabilitati destinate diverselor fundatii, mortare epoxidice, injectii cu rasini poliuretanice, aditivi pentru mortare, emulsii pentru sporirea aderentei, dar si produse pe baza de bitum ori materiale auxiliare diverse.

Iar pentru cei interesati, compania M-Luciano din Timisoara are in oferta sa si diferite tipuri de fibre de polipropilena, printre acestea enumerand doar fibra Forta Ferro, fibra Ultra Net, fibra Super Net, fibra Econo Net, fibra Econo Mono, fibra Myghty Mono, fibra Rawwhite sau fibra Forta Fi.

Pe langa tigla metalica de diverse forme si marimi, pe stocul companiei timisorene M-Luciano mai ai la dispozitie pentru achizitie si suruburi autoforante, spray-uri pentru retus, tabla cutata pentru acoperis sau tabla cutata diversa pentru perete.

Si pentru ca stie sa se adapteze permanent cerintelor pietei, M-Luciano  din Timisoara are pentru tine si diferite modele de panouri sandwich, atat panourile sandwich din poliuretan, cat si panourile din vata minerala.

Credeai ca aceasta este toata oferta unei companii de talia M-Luciano ? Te-ai inselat ! Firma iti mai ofera, la cele mai bune preturi de pe piata si accesorii pentru hale industriale, accesorii pentru tigla metalica ori accesorii pentru sistemul pluvial sau jgheaburi diverse si burlane din metal.

Un loc aparte in oferta firmei M-Luciano din Timisoara il ocupa tabla cutata pentru acoperis, modelele si variantele constructive aflate in stocul companiei fiind ideale pentru orice tip de cladire.

Tabla cutata comercializata de M-Luciano poate fi folosita cu succes si pentru tavane false, pereti, garduri, pereti despartitori ori constructii diverse.

Produsul poate fi pozitionat cu usurinta atat orizontal cat si vertical, in functie de cerintele si necesitatile lucrarilor ori proiectelor.

Profilele tablelor cutate comercializate de compania timisoreana iti confera rezistenta si fiabilitate atat la uzura cat si la diverse intemperii.

In diferite modele si culori, panourile din tabla cutata aflata in oferta firmei M-Luciano din Timisoara au lungimi maxime de pana la 10 metri, preturile acestora fiind mult sub cele practicate de concurenta.

Pentru produse si servicii de calitate, la standarde europene, alege partenerul ideal de pe piata romaneasca a afacerilor, compania M-Luciano din Timisoara!

M-Luciano – materiale de constructii de top!

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: B-dul Constantin Brancoveanu, Nr 56
Telefon: 0743-158-626
Fax: 0256-217-968

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca