articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lubrica Technology ofera ulei de motor pentru masina ta!

Lubrica Technology ofera ulei de motor pentru masina ta!

🕔10.Apr 2014

logo_2Daca esti in cautare de ulei de motor pentru masina ta, Lubrica Technology iti ofera o gama variata de uleiuri apartinand unor producatori diferiti, pentru a alege pe cel mai potrivit pentru nevoile tale. Lubrifiantii pentru motor sunt meniti sa protejeze piesele in miscare impotriva uzurii si motorul impotriva coroziunii, sa reduca costurile de combustibil si emisiile poluante si sa usureze pornirea dupa o perioada indelungata de nefolosire a vehiculului sau in conditii de temperatura redusa. Acestia sunt atat pentru motoare pe benzina sau diesel, cat si pentru autoturisme, motoare grele sau vehicule comerciale usoare si pentru motociclete.

In functie de tipul motorului si a necesitatilor, Lubrica Technology iti ofera suport in alegerea produsului potrivit. Protectia motorului este importanta pentru o buna functionare a masinii, iar uleiul de motor ofera performanta si durabilitate intregului sistem. Un ulei de motor de buna calitate asigura o pornire usoara a motorului chiar si in conditiile unor temperaturi scazute.

Importanta uleiului de motor!

Firma iti ofera o gama variata de uleiuri de motor de marci diferite, ce consta intr-un numar de 24 de versiuni diferite, potrivite pentru tot felul de motoare si conditii de utilizare ale acestora. Uleiul asigura protectie ridicata la uzura, ceea ce prelungeste durata de functionare a motorului, asigura stabilitate exceptionala, antioxidare la temperaturi ridicate – ceea ce reduce riscul aparitiei unor rupturi termice – si in plus uleiurile de motor pot avea un nivel crescut de dispersie, ce asigura o protectie ridicata impotriva depunerilor ce pot aparea pe segmenti sau pe valve.

Uleiurile difera intre ele in functie de anumite criterii: gradele SAW, vascozitate, indicele de vascozitate, densitatea de 15 grade Celsius, precum si punctele de curgere si de inflamabilitate. Uleiul are rolul de a sustine functionarea corecta a motorului pentru o perioada cat mai lunga de timp si in plus ajuta la reducerea consumului de carburant. Detaliile tehnice ale fiecarui tip de ulei sunt prezentate in catalogul afisat pe site-ul companiei, de unde le poti comanda. Livrarea comenzilor se face in maxim 48 de ore, oriunde in tara.

Cine este compania Lubrica Technology?

Cu sediul in Sibiu, compania Lubrica Technology distribuie uleiuri si lubrifianti auto si industriali. Gama de lubrifianti este variata si se adreseaza atat utilajelor autohtone, cat si celor de import. In plus, specialistii Lubrica iti ofera consiliere in alegerea produsului care se potriveste pentru fiecare utilaj in parte. Societatea asigura un stoc permanent de uleiuri si livrarea produselor se va face in maxim 48 de ore oriunde in tara.

Produsele oferite sunt de o calitate incontestabila, iar preturile sunt cele mai avantajoase in raportul calitate-pret, acest lucru fiind posibil datorita relatiei de parteneriat pe care firma o incurajeaza cu clientii sai. Acest parteneriat sustine solutionarea problemelor tehnice si a celor legate de frecare si uzura a mecanismelor. Compania ofera o gama de lubrifianti si pe segmentul utilajelor, atat de utili pentru o buna functionare a utilajelor din procesul tehnic.

Achizitioneaza ulei de motor oferit de Lubrica Technology pentru ca masina ta sa functioneze in parametrii optimi o perioada indelungata de timp!

Datele de contact ale firmei Lubrica Technology

Adresa: Calea Dumbravii, Nr.134A, Sibiu

Telefon: 0733 983 666

Email: office@lubrica.ro

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din