articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lorand – spectacolul luminii

Lorand – spectacolul luminii

🕔20.Sep 2013

Din cele mai vechi timpuri și până azi omul a căutat lumina și căldura sau căldura și lumina, în funcție de sensibilitatea fiecăruia. Treptat, acesta le-a găsit, le-a valorificat și le-a transformat după bunul plac. De asemenea, acesta le-a utilizat în diferite activități industriale și comerciale, scoțând profit din fiecare în parte. În ceea ce privește lumina, aceasta a fost esențială în dezvoltarea marilor centre urbane și în activitățile aferente dintr-o astfel de zonă. Lumina a fost punctul de bază și în apariția și dezvoltarea marketingului. De la lumina simplă, până la cea în toate culorile posibile, firmele de publicitate au folosit-o și și-au extins gama de prezentare în rândul cetățenilor.

 O companie contemporană în producția de publicitate care folosește mult lumina în produsele pe care le comercializează este societatea Lorand. Înființată în anul 2000, societatea din domeniul publicitar și-a propus să aducă pe piață soluții de calitate în domeniul producției materialelor publicitare. Pe parcursul acestei ultim deceniu, Lorand a reușit să se facă recunoscută ca un partener de încredere în realizarea de: firme luminoase și litere volumetrice, inscripționări cu folie autocolantă, sisteme de iluminare pentru fântâni arteziene, panouri publicitare și obiecte promoționale.

 Dintre serviciile puse la dispoziția clienților de firma Lorand, fără îndoială că cele mai spectaculoase și atractive sunt sistemele de iluminări ale cascadelor și ale fântânilor arteziene. Înainte de a imprima sistemul de iluminare, firma aduce colaboratori pricepuți în construirea de cascade decorative pentru grădini private sau terase de restaurant. Aceste cascade se realizează din pietre atent alese, într-o formă și o mărime convenită cu clientul.

 Cascadele de apă și fântânile arteziene sunt niște construcții care atrag privirea în orice locație. Ei bine, pentru amplificarea acestui deosebit spectacol, căderile sau acumulările de apă din cascadă sunt iluminate cu proiectoare realizate cu LED-uri de mare putere, care, prin controlul oferit de un microcontroler, își pot schimba culoarea sau pot oferi diferite jocuri de lumini.  Sistemul de lumini este proiectat și realizat pentru lucrul subacvatic, dar el oferă satisfacții și pe timp de iarnă, atunci când va ilumina construcția cascadei acoperită de zăpadă în toate culorile posibile.

 Acest sistem spectaculos, inovativ, sofisticat și atractiv are în compoziție:

 – Unitatea centrală – care poate controla pompele cascadei, luminile şi luminile ambientale din grădină,

– Sursele de tensiune aferente

– Senzor de lumină care cuplează luminile în funcţie de lumina ambientală

 Siguranţe pentru protecţie

– Cutia metalică în care se montează toate aceste componente.

 Jocul cu lumini pe care îl preferă specialiștii Lorand se aplică și în alte situații, așa cum sunt firmele luminoase. Pe toate străzile pe care mergem, în momentul în care aruncăm privirea în sus ne este dat să vedem un spectacol al luminilor. De la farmacii, supermarketuri, bănci și până la casele de pariuri, cu toate beneficiază de o iluminare interioară cu tuburi fluorescente.

 Având o experiență bogată, firma Lorand și specialiștii ei sunt gata oricând să vă vină în întâmpinare cu cele mai inovative soluții la cele mai înalte standarde.

 Contact SC Lorand S.R.L:

 Str. Ceahlăului, nr. 17

 200444, Craiova, România  Tel/Fax (+4) 0351 432767

 office@lorand.ro (email)

www.lorand.ro (web)

 În momentul în care veți contacta firma, menționați faptul ca ați găsit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.