articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Logistica in cazul unei mutari firme

Logistica in cazul unei mutari firme

🕔15.Sep 2015

Datorita dinamismului caracteristic, in Bucuresti foarte multe firme si sedii de firme se relocheaza aproape in fiecare saptamana, daca nu si mai des. In cele ce urmeaza, vom studia 6 cazuri de mutari firme, atat magazine, sedii de birouri precum si situatii mai aparte. Professional Movers este singura firma de mutari firme si nu numai din Bucuresti ce stabileste noi standarde ale calitatii serviciilor pe care le ofera. Drept urmare, in cursul anilor de activitate pe care ii avem am acumulat un impresionant portofoliu de clienti, atat persoane fizice, cat si companii si firme pe care le-am ajutat sa se mute cu toate bunurile intr-un nou sediu.

Mutari firme rapide, indiferent de dificultate

Poate printre cele mai interesante mutari firme pe care le-am desfasurat pana in prezent se enumara magazinele de mobila. In general acestea se intind pe suprafete extinse, iar cantitatea de bunuri ce trebuiesc mutate este una considerabila. Noi, spre deosebire de alte firme concurente ce ofera servicii de mutari firme, detinem o flota impresionanta de camioane, lucru ce ne permite ca dintr-un singur drum sa reusim sa transportam toate bunurile. Astfel, putem oferii clientilor atat preturi mai bune cat si timpi mult mai profitabili.

Logistica in cazul unei mutari firme este esentiala. Fara aceasta, intregul proces ar fi unul haotic, ducand astfel practic la o pierdere a timpului. Iar cum in lumea afacerilor, timpul inseamna bani, in mod evident, lipsa departamentului de logistica inseamna atat pentru firma de mutari firme cat si pentru client o pierdere financiara.

Astfel, la prima intalnire a proprietarului magazinului de mobila cu echipa noastra de mutari firme are loc trasarea planului general de actiune. Mai exact se stabilesc coordonatele transportului, cantitatea, numarul de obiecte, dar si resursele necesare pentru a duce la bun capat intreaga operatiune. Aici vorbim atat de numarul de angajati care sa ajute la pregatirea si incarcarea bunurilor in camioane, cat si la descarcarea acestora in noua locatie. Resursele materiale tin de mijloacele de transport, precum si de alte unelte si utilaje necesare manevrarii bunurilor.

Logistica, cheia unei mutari firme de succes

Pe langa aceasta intalnire preliminara, inainte de a demara procesul, echipa noastra de mutari firme pregatesc alaturi de client traseul pe care camioanele il vor urma de la sediul curent, pana la noua locatie unde trebuiesc descarcate bunurile. Odata ce pregatirile pentru transport au fost demarate, clientului nu ii ramane nimic altceva de facut decat sa supervizeze echipa de experti in mutari firme si sa dea eventual informatii ce pot ajuta in proces.

Deoarece vorbim despre mutari firme, mai exact de un intreg showroom de mobila, transportul va fi fie sub forma unui convoi, daca destinatia este in alt oras, fie sub forma tur-retur. In al doilea caz, in timp ce echipa de la vechea locatie incarca un nou camion de bunuri, echipa de la destinatie il descarca pe altul.

Asadar, ca si concluzie, putem spune ca indiferent de cantitatea de bunuri ce trebuiesc transportate, coordonarea este secretul catre reusita. Professional Movers poate fi gasit si prin intermediul siteului www.professionalmovers.ro , locu de unde puteti afla si mai multe detalii. Va asteptam!

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.