articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Livand IT – Avantajele automatelor programabile in procesul de productie!

Livand IT – Avantajele automatelor programabile in procesul de productie!

🕔29.Nov 2013

Societatea in care traim este una caracterizata de absolut tot ceea ce inseamna automat. O cale mult mai productiva decat cea manuala, aceasta automatizare este cautata de majoritatea intreprinderilor. Ceea ce genereaza necesitatea automatizarii este piata care cere din ce in ce mai multe produse la preturi din ce in ce mai mici. Automatizarea este necesara pentru a reduce in mod semnificatv cheltuielile de transformare care au loc in diferite segmente ale industriei. Pentru a va ajuta in procesele de productie, printr-o gama diversificata de avantaje, firma Livand IT din Bucuresti executa la standarde inalte de calitate o gama larga de servicii in zona automatizarii. Dintre acestea se remarca automatele programabile, realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Automatele programabile sunt aparate sau echipamente prin intermediul carora sunt realizate instalatiile de comanda automate. Automatul programabil pe care firma din capitala vi-l pune la dispozitie are rolul de a inlocui circuitele cu relee din tablourile de automatizare a masinilor, fiind proiectat pentru a rezista la conditii severe, are imunitate la zgomot electric si rezistenta la vibratii sau impact. Sistemele automate de control a proceselor sunt un conglomerat de dispozitive electronice  care confera stabilitate, acuratete si performanta. Sistemele de operare pot avea diverse forme de implementare pornind de la surse de alimentare si pana la masini.

Aceste mijloace de automatizare, extrem de benefice in activitatile industriale, au aparut la sfarsitul anilor 60 in industria de automobile. Aparitia lor a condus la diminuarea timpilor necesari schimbarii schemelor de comanda, de la aproape 1 luna, la cateva zile.

Livand IT va pune la dispozitie automate programabile realizate de catre unul dintre cei mai importanti producatori din acest domeniu, si anume, compania Siemens. Cele mai importante avantaje de care dispun aceste produse sunt:

– Flexibilitatea in executie

– Usurinta in modificarea programului si corectare a erorilor

– Numarul mare de resurse

– Costuri reduse de punere in functiune

– Posibilitatea vizualizarii functionarii

– Viteza de functionare

– Metode diferite de programare

– Siguranta in functionare

– Documentatia

– Simplitatea achizitiei sistemului de comanda

– Modificarea functionalitatii schemei de comanda

– Achizitionarea rapida a elementelor schemei de comanda

De asemenea, automatele programabile elimina necesitatea de a se mai realiza o schema de comanda pentru fiecare sistem de actionare specific. Cu un singur tip de automate programabile pot fi implementate scheme de comanda diferite. Pe un singur automat programabil pot fi implementate mai multe scheme de comanda. Acestea pot sa comande in acelasi timp mai multe sisteme de actionare. Ceea ce difera la doua automate care implementeaza schemele de comanda diferite este programul stocat in memoria fiecaruia.

Pe langa aceste automate programbile, extrem de utile in procesele industriale din zilele noastre, societatea Livand IT executa la standarde inalte de calitate o gama larga de servicii, printre care:  livrare de materiale si echipamente electrice si electronice; distribuire de aparatura de masura si control a temperaturii, consumurilor energetice, presiunii; reparatii si modernizari de instalatii electrice; proiectare de instalatii electrice; reparatii electrice si electronice; distribuire de materiale si componente pentru instalatii de apa, gaz, etc.

Date de contact:

Livand IT SRL

Str.Izvorul Muresului nr.9, bl.D9, ap.36

Tel: 0735.849.900 / 0729.807.189

e-mail: office@livand.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.