articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lista firmelor din Romania o poti comanda online

Lista firmelor din Romania o poti comanda online

🕔06.Jun 2016

lista firme

O baza de date care contine o lista a firmelor din Romania o sa va ajute sa va extindeti afacerea intr-un mod modern, care permite contactarea firmelor prin diferite metode. Cd-ul lista firme este un instrument de afaceri necesar in multe domenii, care faciliteaza desfasurarea departamentului de marketing, vanzari si juridic din compania dumneavoastra.

Cum va poate ajuta o baza de date?

Inchirierea unei astfel de baze de date va aduce noi clienti garantat, continand aproximativ 1 milion de contacte la nivel national (lista de firme este diversificata, iar ca exemplu, in ea se gasesc PFA-uri, SRL-uri, intreprinderi individuale, etc.). O baza de date cu liste firme se poate plia pe nevoile clientului, in asa fel incat sa corespunda cu ce nivel se cere, deasemenea putand fi si segmentata si filtrata dupa aceleasi nevoi. Noi, impreuna cu colaboratorii nostri, lucram pentru construirea bazelor de date, avand permisiunea clientilor de a prelucra si analiza datele acestora, ca apoi putand fi transpuse si clasificate dupa anumite criterii (de exemplu: varsta, ocupatie, venituri, nivelul de studii si multe altele).

Cu acces la aceste filtre, dumneavoastra va puteti selecta clientii doriti si va puteti largi clientela prin contactarea acestora. Odata ce aveti acces la baza de date dorita, puteti lansa anumite campanii de marketing prin care sa atrageti clienti. La momentul actual va punem la dispozitie 4 astfel de campanii, care se vor desfasura dupa strategia dorita de dumneavoasta. Puteti opta pentru campanie de marketing prin e-mail, SMS, fax sau voce.

Care sunt avantajele unei baze de date?

Avem o experienta de peste 6 ani in colectarea informatiilor necesare construirii unei baze de date specializata. Trebuie sa mentionam faptul ca exista acordul clientilor de a accepta primirea diferitelor campanii de marketing si ca nu va fi nicio problema legata de acest lucru, nefiind un impediment pentru nicio companie care vrea sa isi mareasca cifra de afaceri.

Deasemenea, pentru a va convinge de calitatea bazelor de date la care aveti acces si de corectitudinea cu care au fost efectuate, se ofera testere gratuite.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se