articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania – pentru suprafete din beton mai curate

Lindec Romania – pentru suprafete din beton mai curate

🕔13.Aug 2013

Cauti o solutie eficienta de curatare  a suprafetelor realizate din beton sau a produselor din beton si nu stii la cine sa apelezi? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in furnizarea unor solutii eficiente pentru diferite domenii de activitate industriala? Foarte simplu! Alege sa colaborezi cu firma Lindec Romania si vei beneficia de numeroase solutii si produse de calitate.

Betonul este un amestec de pietris, nisip, ciment si apa, care se transforma prin uscare intr-o masa foarte rezistenta ce se foloseste, de obicei, in domeniul constructiilor.

Betonul prezinta o buna rezistenta la solicitarea de compresiune, insa o rezistenta destul de scazuta la solicitarea de tractiune (aproximativ de 10 ori mai mica). Din acest motiv, pentru a se imbunatatii proprietatile tehnice, betonul este armat cu diferite produse din otel.

In industria constructiilor, betonul, cu precadere cel armat si precomprimat, reprezinta principalul material de constructii folosit la structuri, datorita avantajelor pe care le poseda. Ce avantaje poseda betonul, in comparatie cu celelalte materiale de constructii?

  • Durabilitatea;
  • Executarea elementelor de constructii sub orice forma;
  • Rezistenta la foc;
  • Caracterul monolit;
  • Costul redus si masivitatea constructiilor.

Din beton pot fi realizate urmatoarele:

  • Placile din beton. Acestea sunt folosite pentru pardoseli, pentru platforme, locuri de parcat, terase circulabile etc;
  • Pavelele sunt blocuri compacte din beton de mici dimensiuni, care prin alcatuirea lor permit teserea;
  • Bordurile din beton realizeaza incadrarea trotuarelor, spatiilor verzi, aleilor sau drumurilor carosabile.

Aceste produse din beton, la un moment dat, trebuiesc curatate cu o solutie speciala. Aceasta o puteti gasi apeland la compania Lindec Romania.

Inca din 2001, firma Lindec Romania este unicul reprezentant al firmei AB Lindec din Suedia, avand ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale si efectuarea unor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate realizate la cele mai inalte standarde de calitate. La finalul acestor servicii este emis un certificat de garantie.

Prin intermediul parteneriatului cu firma americana Allen Egineering, lider incontestabil in domeniul dispozitivelor si utilajelor folosite pentru astfel de lucrari, Lindec Romania ofera clientilor sai echipamente de cea mai buna calitate, pentru executarea corecta a diferitelor tipuri de activitati. Ce fel de echipamente veti gasi in oferta companiei? Masini de pompare si mixare, masini pentru sclivisit betonul, grinzi de nivelare, echipamente profesionale de pavare si lista poate continua.

Solutia de curatat beton nu afecteaza suprafata pardoselilor, curatandu-le, in acelasi timp, intr-un mod eficient.

In cadrul acestei categtorii, Lindec Romania propune solutii marca Lino Floorwash, produs de tip in privinta curateniei betonului. Agentii de curatare sunt recomandati a fi folositi in cadrul pardoselilor din beton specificie halelor de productie, depozitelor sau magazinelor universa.

Principalul avantaj oferit de solutia de curatat beton este faptul ca nu contine substante chimice sau solventi ce ar putea dauna calitatii betonului. Cu ajutorul acestei solutii, suprafetele devin anti – derapante si impermeabile.

Date de contact:

Denumirea firmei: Lindec Romania;

Numar de telefon: 021 212 21 11 sau 0786 020 000.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre metoda de slabit Acai Slim Plus accesand link-ul urmator http://blog.2biz.ro/?p=3490 .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se