articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania-Pentru hidroizolatii eficiente

Lindec Romania-Pentru hidroizolatii eficiente

🕔04.Dec 2013

Orice constructie, fie civala ori industriala, are nevoie de lucrari de hidroizolare, deoarece, infiltratia apei produce coroziunea armaturilor si a pieselor metalice aflate in beton, degradarea structurii de rezistenta, si nu in ultimul rand, modificarea caracteristicilor fizico-chimice ale materialelor. Mai mult, actiunea apei aflata in stare lichida sau de vapori, duce la reducerea capacitatii de izolare termica, igrasie si mucegai. Toate acestea se traduc sub forma unor cheltuieli costisitoare, menite sa repare ceea ce apa a distrus. Pentru a nu se ajunge la astfel de situatii neplacute, se recomanda lucrarile de hidroizolare.

Pardoseala este la fel de importanta ca orice alt element al unei constructii de tip industrial, insa in timp, indiferent de vechime, aceasta poate fi afectata de infiltratia apei in structura, motiv pentru care orice pardoseala necesita o hidroizolare eficienta care sa stopeze efectele umezelii. Pardoselile din fabrici, depozite, garaje, abatoare, spitale, etc sunt supuse unor solicitari permanente mecanice si chimice. Ca urmare, suprafetele acestor spatii trebuie sa dispuna in primul rand de rezistenta, si totodata sa poata fi curatate usor. Stratul hidroizolant aplicat va trebui sa hidroizoleze eficient, chiar si in conditii de presiune hidrostatica ridicata, sa fie durabil, pentru ca o eventulala deterioare a sa necesita reparatii si refaceri costisitoare din punct de vedere financiar. Mai mult decat atat, lucrarile de hidroizolatie nu trebuie sa afecteze aspectul pardoselii. Este bine de stiut, ca inainte de inceperea lucrarilor propriu-zise, se va efectua curatarea perfecta a suprafetei de eventualele resturi de ulei de la cofraje, materiale subrede, praf etc.

In functie de umiditatea relativa a aerului, constructia are o umiditate cu un echilibru dinamic, de aceea se intervine cu diferite metode de control care presupun materiale impermeabile, bariere de vapori, substante hidrofuge, pante de scurgere, sisteme de drenare, precum si sisteme constructive care incearca evitarea condensului. Fie ca este vorba de pardoseli simple, elicopterizate, cu coridon sau alta rasina, beton elicopterizat vopsit, beton amprentat, toate acestea au nevoie de hidroizolatii eficiente.

Pentru a face fata umezelii si a apei infiltrate in pardoseala, ai nevoie de un partener puternic care sa-ti puna la dispozitie solutii de calitate. Lindec Romania, unicul reprezentant al companiei suedeze AB Lindec, avand ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, efectueaza diferite lucrari de hidroizolatie, pentru diverse tipuri de pardoseli industriale, realizate la cele mai inalte standarde europene. Pe langa serviciile de executie si reparare, Lindec Romania, realizeaza si lucrari menite sa prelungeasca durata de utilizare a pardoselilor. Avand la baza echipamente performante si o echipa de specialisti cu experienta in domeniu, Lindec Romania este cea mai buna solutie pentru hidroizolatii pardoseli industriale. In functie de necesitatile sau cerintele clientilor nostri, acestea pot fi monostrat sau dublustrat, cu membrana bituminoasa, disponibila in doua variante: cu poliester sau fibra de sticla. Lucrarile se vor efectua conform timpilor stabiliti, pentru ca stim ce inseamna promptitudinea si seriozitatea.

Lindec Romania are la baza o gama diversificata de produse si servicii printre care: turnare, reconditionare, si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. Mai mult decat atat, Lindec Romania, prin intermediul liderului incontestabil in ceea ce priveste dispozitivele si utilajele folosite in cadrul acestor tipuri de lucrari, Allen Engineering, ofera o serie de echipamente de cea mai buna calitate printre care: maisini de pompare si mixare, grinzi de nivelare, echipamente profesionale de pavare, etc. Pentru a consulta intregul catalog de produse, acceseaza pagina noastra de internet.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.