articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania, un nume in realizarea de platforme betonate exterioare

Lindec Romania, un nume in realizarea de platforme betonate exterioare

🕔15.Dec 2013

Vrei sa iti construiesti o platforma exterioara betonata si inca nu stii ce firma te poate ajuta in acest sens? Noi iti recomandam sa apelezi la produsele si serviciile oferite de catre Lindec Romania. Aceasta firma iti ofera materiale pentru turnarea platformelor betonate exterioare, pentru obtinerea unor suprafete cu un grad ridicat de rezistenta in timp. Firma Lindec Romania iti pune la dispozitie, acum, si serviciile pentru realizarea platformelor exterioare din cadrul halelor industriale si a altor constructii de acest gen.

Ce sunt betoanele?

Betoanele sunt produse artificiale cu aspect de conglomerat ce se obtin in urma intaririi unor amestecuri bine omogenizate de liant, apa si agregate, eventual aditivi. Amestecul de liant si apa formeaza o pasta care se intareste, transformandu-se intr-o substanta solida ce leaga, intre ele, granulele de agregat, dand astfel caracterul de monolit al betonului.

Betonul are o buna rezistenta la solicitarea de compresiune, insa la solicitarea de tractiune rezistenta betonului este mult mai scazuta, aproximativ de 10 ori mai mica decat cea la compresiune. Din acest motiv, pentru a imbunatati comportarea materialului la diferite tipuri de solicitari, betonul poate fi armat cu diferite produse din otel.

In industria constructiilor, betonul, si in special cel armat si precomprimat, reprezinta principalul material de constructii si este folosit la structuri, datorita avantajelor pe care le are si anume:

– durabilitate;

– executarea elementelor de constructii sub orice forma;

– rezistenta la foc;

– caracterul monolit si masivitatea constructiilor;

– cost redus.

Acest lucru face ca betoanele sa fie materiale foarte variate in ce priveste proprietatile lor tehnice, modul de fabricare si punere in lucru. In functie de modul de armare se clasifica in:

– beton cu armatura flexibila;

– beton cu armatura rigida;

– beton precomprimat.

Pentru obtinerea de platforme betonate fara defecte ca de exemplu: fisuri, segregari sau spargeri, un rol important il are calitatea stratului de baza si executarea corecta a acestuia. Putem face referire aici la :

– Obtinerea unui grad de compactare maxim prin asezarea de balast corespunzator, ce are proprietati bune de imbinare si asternere;

– Stabilizarea stratului de balast cu concentratie diferita de ciment intre 2% si 6%;

– Asternerea mai multor straturi de balast succesiv compactate in grosimi care sa nu depaseasca 20cm.

La turnarea betonului, trebuie sa tii seama si de urmatoarele aspecte:

– vibrarea corespunzatoare a acestuia cu instrumente specifice;

– realizarea pantelor de scurgere a apei pentru a evita stationarea si crearea de balti ce pot avea implicatii neplacute;

– tipul de finisare pentru a conferi aderenta dorita, cel mai des uzitat fiind acela de periere sau elicopterizare.

Lindec Romania te ajuta sa realizezi platforme betonate exterioare de calitate superioara. Aceste platforme din beton sunt supuse deteriorarii, datorita actiunii factorilor climatici, a diferentelor de temperatura, patrunderea apei si a zapezii prin porii betonului. Factorii de mediu actioneaza indeosebi asupra calcarului din beton si produce, in timp, deteriorarea acestuia.

Tehnologia de fabricare a platformelor betonate exterioare realizate de catre firma Lindec Romania presupune executarea lor prin vibrarea, compactarea betonului si finisarea mecanica prin elicopterizare. Dupa 3 saptamani de la turnare se aplica un tratament cu solutie LITHURIN. Acest tratament va creste rezistenta si impermeabilitatea pardoselii din beton de circa 5- 10 ori.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege serviciul de turnare plaforme betonate exterioare Lindec Romania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Lindec Romania? Suna la numerele 0212-122.111 si 0786-020.000 sau trimite un e-mail pe adresa office@lindec.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare