articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania, inamicul umezelii

Lindec Romania, inamicul umezelii

🕔19.Aug 2013

Ai o hala de productie sau vrei sa iti construiesti una, intr-un viitor nu foarte indepartat, si ai nevoie de sprijinul unor adevarati experti in lucrari de hidroizolatii a pardoselilor industriale? Firma Lindec Romania din Bucuresti iti sta la dispozitie cu materiale de cea mai buna calitate, specialisti in acest domeniu si consultanta, pentru ca tu sa alegi cea mai eficienta metoda pentru tine.

Cate tipuri de pardoselile industriale exista si au nevoie de hidroizolatie?

– Pardoselile industriale din beton – sunt cele mai des intalnite pardoseli, ele avand si un strat final, rezultat in urma finisarii sau elicopterizarii si a colorarii. In cazul Lindec Romania, este vorba despre pardoseli din beton armat de cea mai buna calitate, armate cu otel sau plasa sudata, vibrate pana in profunzime si nivelate. Rezistenta pardoselii la uzura poate fi imbunatatita cu agregate de quartz, agregate metalice sau sintetice, adica polipropilena. Acest lucru se poate face in functie de incarcarile specifice fiecarei pardoseli in parte, dar si de finisarea si protejarea suplimentara. In acest fel, se obtine o suprafata rezistenta, continua, usor de intretinut.

– Betonul elicopterizat, pe baza de ciment de inalta rezistenta, cu aditivi speciali si pigmenti, se aplica direct peste betonul proaspat, formand un corp monolitic cu acesta. Este ideal pentru realizarea oricaror suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur, care sa reziste la actiunea factorilor mecanici si chimici. Pardoselile din beton pot fi cu strat dur de uzura sau fara, cu rezistenta data de calitatea betonului.

– Betonul amprentat sau decorativ este o varianta de pardoseala din beton realizata prin colorarea diferentiata si imprimarea cu o matrita a unui strat crud de beton special, ce contine fibre elastice care protejeaza betonul de aparitia fisurilor si aditivi care maresc rezistenta la ciclurile inghet-dezghet. Astfel, betonul poate lua aspectul pietrei sau caramizii, chiar in variante personalizate, fiind folosit indeosebi pentru exterioare.

Toate aceste pardoseli industriale au nevoie si de hidroizolatie, iar Lindec Romania executa aceste lucrari pentru diverse pardoseli industriale, realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Firma Lindec Romania este solutia cea mai buna pentru tine in realizarea pardoselilor industriale.

Normal si logic, pentru politica acestei firme, este ca pe langa executarea si repararea pardoselilor, sa realizeze si lucrari care sa prelungeasca durata de viata a lor. Pentru realizarea acestui lucru hidroizolarea este unul dintre aspectele de care ar trebui sa tii cont. Daca vei avea infiltrare de apa in suprafata pardoselii, acest lucru va duce la uzura ei si, in final, la afectarea activitatiilor ce se desfasoara in hala.

Lindec Romania te ajuta sa eviti problemele legate de hidroizolatie, realizand lucrari la standarde ridicate, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Hidroizolatiile folosite de specialistii acestei firme pot fi monostrat sau dublustrat, cu membrana bituminoasa in 2 variante: cu poliester, sau fibra de sticla.

Firma Lindec Romania a devenit in anul 2001 reprezentant exclusiv in tara noastra al firmei AB Lindec din Suedia, care este producator renumit de materiale si tehnologii specifice pentru pardoseli industriale si platforme betonate.
Cu Lindec Romania, realizarea pardoselilor si a lucrarilor de hidroizolare nu va fi o problema, iar calitatea va fi una deosebita.

Daca ai nevoie de hidroizolatii pardoseli industriale, ia legatura cu firma Lindec Romania. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021.212.21.11 si 0786.020.000 sau trimite un e-mail pe adresa office@lindec.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre saibe.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau