articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania-Hidroizolatii de inalta calitate

Lindec Romania-Hidroizolatii de inalta calitate

🕔24.Feb 2014

Esti in cautarea unei firme care sa asigure lucrari de hidroizolatii, de inalta calitate, pentru diverse tipuri de pardoseli industriale, la preturi avantajoase? Solutia vine de la Lindec Romania, unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia, avand ca principal domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, la standarde internationale. Astfel, iti punem la dispozitie materiale inovatoare, utilaje si echipemente de ultima generatie dar si personal calificat, totul pentru ca lucrarile noastre sa indeplineasca cu succes chiar si cele mai exigente cerinte.

Importanta hidroizolatiei

Pentru orice tip de constructie, fie civila ori industriala, pardoselile joaca un rol extrem de important, motiv pentru care acestea necesita o atentie deosebita. Astfel, pardoselile trebuie sa puncteze la mai multe capitole, printre care: aspect placut, eficienta economica, rezistenta la uzura, capacitate de izolare termica si fonica, impermeabilitate la apa si vapori de apa, durabilitate, intretinere usoara si nu in ultimul rand, proprietati antiderapante. Pentru toate acestea, lucrarile de hidroizolatie sunt obligatorii.

Hidroizolatie se numeste o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor apei sau a umiditatii naturale a mediului. Asadar, hidroizolatia este protectia la partea constructiei care se afla in contact direct cu solul, ce are ca principal scop impedicarea patrunderii apei in fundatie. Cu alte cuvinte, rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apelor de orice fel, lichid sau vapori, precum si impotriva infiltrarii acestora, apa fiind un agent agresiv, cu efecte negative asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea. In lipsa unor lucrari de hidroizolatii apar urmatoarele efecte: coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton, ducand pana la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului deteriorat, si nu in ultimul rand, modificari ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor. Astfel, partile de constructii care vin in contact cu apa se protejeaza cu materiale ce asigura un grad inalt de impremeabilitate, izolatii hidrofuge si componente de etansare. Lucrarile de hidroizolatii se realizeaza cu usurinta folosind materiale si aditivi adecvati. Prin aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane, fie bitum, silicati, poliuretani ori pvc, etc., se impiedica patrunderea apei. Mai mult decat atat, orice lucrare de hidroizolare trebuie sa faca obiectul unei parti de proiect dar si obiectul unei analize hidrologice, geotehnice si chimice.

Lindec Romania-Lucrari eficiente de hidroizolatii pentru pardoseli industriale

Pentru obtinerea unei hidroizolatii eficiente, este nevoie nu numai de materiale de calitate  ci si de sprijinul unor profesionisti in domeniu care sa dispuna de personal calificat si de echipamente performante. Lindec Romania, ofera clientilor sai, servicii de hidroizolatii pardoseli industriale realizate dupa inalte standarde calitative, menite sa prelungeasca durata de utilizare a pardoselilor. Astfel, hidroizolatiile pot fi monostrat sau dublustrat, cu membrana bituminoasa in doua variante: cu poliester sau fibra de sticla, ceea ce ofera garantia unei lucrari rezistente si de durata. Mai mult decat atat, orice solicitare, indiferent de complexitatea sa, venita din partea clientilor, este realizata prompt, respecatand fiecare etapa in parte.

Din gama de servicii oferite de Lindec Romania fac parte urmatoarele: turnare, reconditionare si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor armate. In plus, prin intermediul firmei americane  Allen Engineering, Lindec Romania pune la dispozitia clientilor sai o serie de echipamente si utilaje de cea mai buna calitate, sinonime cu performanta si rezultate excelente. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contactaza-ne.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai