articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lindec Romania – Cand esti in cautarea unei masini de pavat!

Lindec Romania – Cand esti in cautarea unei masini de pavat!

🕔01.Nov 2013

Pavajul din beton s-a dovedit a fi de mult timp potrivit pentru amenajarea suprafeţelor exterioare. Aceasta modalitate de constructie nu constituie doar o pavare robusta, economica, ci si o optiune de a intra in armonie cu mediul inconjurator. Datorita acestor calitati, pavajele din beton sunt preferate tot mai des pentru trotuare, zone carosabile sau zone industriale intens utilizate. In cazul in care aveti in plan executarea unor proiecte de mare amploare, Lindec Romania va propune masini pentru pavat marca Allen Engineering, in scopul obtinerii celor mai bune rezultate.

Atunci cand va ganditi sa achizitionati o masina pentru desfasurarea unor astfel de proiecte de constructii, va ganditi automat la o investitie majora din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Tocmai datorita acestui lucru, trebuie sa stiti ca aceste echipamente Lindec Romania nu numai ca sunt cele mai bine proiectate pentru sarcinile lor, dar sunt cea mai buna investitie.

Exista multe cazuri in care imediat dupa ce ati inchiriat sau cumparat o masina pentru diferite proiecte industriale, aceasta nu se potriveste spatiului pe care il aveti la dispozitie pentru executie. Ei bine, specialistii firmei Lindec va pot modifica produsele pentru a corespunde proiectelor dumneavoastra specifice de pavare.

Orice suprafata pe care doriti sa o amenajati trebuie sa fie una cat se poate de uniforma. De exemplu, in cazul in care doriti sa pavati o viitoare hala comerciala sau de depozitare, totul trebuie sa fie perfect, astfel incat viitoarele activitati care vor avea loc aici sa se desfasoare fara nici cea mai mica problema. Tocmai din aceasta cauza, masinile de pavat proiectate cu precizie de Lindec Romania executa pavaje cat mai netede posibil.

Mai mult, aceste masini sunt motorizate de motoare puternice diesel sau pe benzina, cu sisteme facile de control. Masina de pavat Lindec este dotata si cu trei role, putand astfel executa rapid lucrarile de betonare. Deoarece aceste masini de pavat cu trei role au un design de precizie si sunt testate in privinta performantei, cu acestea puteti fi siguri ca veti executa cele mai plane lucrari de pavare.

Din gama de masini pentru pavat pe care Lindec Romania vi le pune la dispozitie, se remarca trei modele:

255CD: cu motor Diesel si 44 CP Kubota, aceste masini au latimi cuprinse intre 3,6 m si 10 m si o greutate de peste 2,5 tone.

200C: model pe benzina si 34 CP Vanguard, au latimi de la 3,6 m la 9,7 m si 1,7 tone.

150B: ultimul model este tot pe benzina, de 27 CP, cu latimi de la 3,6 m la 9,7 m si 1,2 tone.

Reprezentant al firmei AB Lindec din Suedia in Romania inca din 2001, Lindec are ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde europene. Din aceasta arie variata de servicii putem enumera: turnarea, reconditionarea, si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. La finalul tuturor acestora, este emis un certificat de garantie.

Datele de contact

Adresa:  Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2, Bucuresti

Email: office@lindec.ro

Telefon: +40 21 2122111

Numarul de fax: +40 21 2122111

Număr mobil: 0786.020.000

Site: http://www.lindec.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in