articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Laser Technology Solutii Globale, vrajitorul sudurilor

Laser Technology Solutii Globale, vrajitorul sudurilor

🕔13.Aug 2013

Ai o afacere care are nevoie de sisteme de sudura automate sau vrei sa iti retehnologizezi echipamentele de sudura vechi si depasite? Nu stii la cine sa apelezi pentru a avea acces la cele mai bune si mai moderne tehnologii din domeniu? Firma Laser Technology Solutii Globale din Buzau iti sta la dispozitie cu noua tehnologie de sudura K-TIG.

Ce este sistemul de sudura K-TIG?

K-TIG este un sistem de sudare care iti permite realizarea unor viteze de sudare mari in comparatie cu cele obtinute cu ajutorul sistemelor traditionale. Acest sistem nu necesita material de adaos si reduce numarul si costul consumabilelor. El este complet automatizat si permite obtinerea unor imbinari perfecte fara a fi necesar sa ai operatori, care sa supravegheze operatia de sudura.

Sistemul de sudura K- TIG a fost inventat in Australia, la sfarsitul anilor ’90, iar in prezent este implementat in numeroase aplicatii industriale. K-TIG este o varianta noua si deosebit performanta a cunoscutului procedeu de sudare TIG care permite sudarea unor table din otel inoxidabil dintr-o singura trecere si cu patrundere completa.

Sistemul de sudura K-TIG este un proces complet automat, capabil sa sudeze cu patrundere completa fara a fi necesara utilizarea unei protectii la baza. Acesta utilizeaza un efect autoindus pentru a crea un jet de plasma.

Avantajele folosirii sistemului de sudare K-TIG

Sudura realizata cu K-TIG elimina problemele ridicate de sudarea cu plasma, cum ar fi: alinierea perfecta intre electrod si duza, pentru o amorsare corecta a arcului, operatiile costisitoare de intretinere, necesitatea folosirii unui gaz plasmagen cat si a unuia de protectie pentru formarea jetului de plasma, mentinerea unor debite de gaz foarte precise, gradul ridicat de sensibilitate la parametrii implicati in proces si necesitatea formarii unor operatori cu abilitati ridicate pentru setarea, utilizarea si repararea instalatiei.

Sistemul K-TIG elimina dificultatile ridicate de sudarea cu laser si cu fascicul de electroni prin capacitatea sa de a realiza cordoane de sudura cu patrundere completa la viteze foarte mari, fara a fi necesare asigurarea unor conditii de lucru perfect controlate.

Componentele sistemului K-TIG sunt proiectate pentru a permite functionarea fara probleme, oferind utilizatorilor urmatoarele beneficii:

– controlerul automat al sistemului K-TIG supravegheaza toata celula de sudare sau poate fi usor integrat in sisteme automate deja existente, permitand obtinerea unor cordoane lipsite de defecte cu viteze de sudare de 10 pana la 100 de ori mai mari fata de echipamentele TIG;

– permite obtinerea unor calitati de sudura care satisfac cele mai stricte cerinte;

– sudarea dintr-o singura trecere cu patrundere integrala fara a necesita material de adaos sau pregatirea muchiilor;

– reducerea consumului de gaz si de energie electrica de pana la 95%;

– nu necesita folosirea unei forte de munca specializate;

– viteza si calitate exceptionala de sudare a materialelor ca: otel inoxidabil, titan, aliaje de nichel, aliaje de cobalt si zirconiu;

– permite programarea si controlul de la distanta, din orice colt al lumii, precum si realizarea de upgrade-uri si de diagnoza de la distanta.

Daca vrei calitate apeleaza cu incredre la produsele oferite de firma Laser Technology Solutii Globale din Buzau. Noua tehnologie oferita de echipamentele comercializate de fima buzoiana te va ajuta sa faci un urias salt tehnologic, lucru ce nu poate fi decat benefic pentru afacerea ta.

Daca ai nevoie de sisteme automate pentru sudare, ia legatura cu firma Laser Technology Solutii Globale. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0752-082.220 si 0769-645.491 sau trimite un e-mail pe adresa sorin.udrea@lastechno.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre saibe.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau