articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Laser Technology Solutii Globale: Roboti industriali de sudare la preturi speciale

Laser Technology Solutii Globale: Roboti industriali de sudare la preturi speciale

🕔02.Oct 2013

Sudura este un domeniu in plina ascensiune. Chiar daca industria din Romania a furnizat in ultima perioada mai multe disponibilizari decat angajari datorita automatizarii proceselor de prelucrare, anumite domenii de activitate au reusit si vor reusi sa se mentina la acelasi nivel de importanta. Dupa cum va puteti da seama, domeniul sudurii se numara printre meseriile ce se vor cauta mereu. Desigur si in aceasta arie de activitate tehnologia vine in ajutorul muncitorilor prin aparatura de ultima generatie ce fluidizeaza procesul de munca si optimizeaza performantele. Robotii industriali de sudare fac parte din aceasta categorie, aceste solutii tehnologice reprezentand un ajutor substantial pentru cei ce isi doresc calitate ireprosabila in procesul de asamblare si prelucrare.

Asadar, daca in cadrul companiei dumneavoastra, aveti nevoie de aparatura de sudura specifica si necesara pentru indeplinirea unor proiecte complexe ce nu pot fi executate in mod clasic, atunci cu siguranta trebuie sa va orientati catre robotii industriali de sudare. Aceasta aparatura poate fi acum achizitionata la preturi speciale si avantajoase prin intermediul companiei Laser Technology Solutii Globale. Laser Technology Solutii Globale are ca domeniu principal de activitate comercializarea de echipamente de calitate pentru prelucrarea tablei. Astfel, compania pune la dispozitia dumneavoastra solutii manuale si automate de sudare, consumabile de debitare, solutii inteligente de automatizare, accesorii si echipamente de sudare, echipamente automate de debitare second hand, echipamente automate de debitare, panouri radiante de incalzire si echipamente de taiere cu plasma.

Laser Technology Solutii Globale isi are sediul in Buzau, dar produsele comercializate pot fi comandate indiferent de locatia dumneavoastra. Fiecare produs va fi livrat in conditii speciale de siguranta, precum si in cel mai scurt timp posibil. Tarifele necesare pentru asigurarea transportului vor fi suportate de beneficiar, in cazul anumitor comenzi acordandu-se si reduceri substantiale de pret.

Laser Technology Solutii Globale va ofera roboti de sudare din gama IGN Robotersysteme AG. Acesti roboti de sudare pot fi dotati si programati pentru procesele de sudare cu arc electric ceea ce inseamna ca sunt recomandati pentru sectoarele ce implica: constructia de excavatoare, sisteme de macarale, industria feroviara si multe altele. Preturile robotilor industriali de sudare sunt avantajoase, disponibile in functie de bugetul fiecarui client, pentru ca dupa cum am precizat deja, Laser Technology Solutii Globale dispune si de aparatura second-hand, reconditionata si perfect functionala. Fiecare produs va fi livrat cu garantie, serviciile companiei fiind impecabile, fapt garantat si de portofoliul de clienti existent precum si de numeroasele recomandari furnizate de companiile ce au beneficiat de serviciile Laser Technology Solutii Globale.

Daca doriti achizitionarea unor roboti industriali de sudare va recomandam platforma online a companiei Laser Technology Solutii Globale, unde o sa puteti gasi mai multe informatii tehnice referitoare la produsele comercializate. Astfel o sa puteti alage aparatura necesara pentru activitatea firmei dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de ajutor suplimentar, personalul Laser Technology Solutii Globale va sta la dispozitie cu asistenta tehnica de specialitate. Asadar, nu ezitati si contactati un reprezentant al companiei mai sus mentionate, prin intermediul datelor de contact de mai jos.

Laser Technology Solutii Globale, contact:

Email: sorin.udrea@lastechno.com

Cif: RO19635217
Reg. Com.: J10/1361/2006
Adresa: Str. Dorobanti, Bl. A14, Ap. 8
Telefoane: +40752082220
+40769645491
Fax: + 40238712718
Orar: 08:00 – 17:00
Oras: Buzau,
Judet: Buzau
Tara: Romania

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau