articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lasati copiii sa se joace in voie si in siguranta – Kafka Solution

Lasati copiii sa se joace in voie si in siguranta – Kafka Solution

🕔14.Jan 2014

Bucuria copiilor este reflectata in momentele distractive pe care le petrec fie jucandu-se acasa, fie in spatiile exterioare amenajate corespunzator. In multe dintre orasele din tara noastra, existenta sau starea precara a locurilor de joaca reprezinta o problema pe care specialistii companiei Kafka Solution din Baia Mare o pot rezolva intr-un timp foarte scurt.

Acestia au o experienta indelungata in acest domeniu si detin echipamentele necesare pentru realizarea unor locuri de joaca pe gustul copiilor. Ele pot fi concepute din lemn sau din alte materiale care au o durata mare de exploatare, care rezista la intemperii si radiatii ultraviolete, si garanteaza copiilor securitatea de care au nevoie. Printre acestea, putem enumera: telescoape, turnuri, module, inele trapez, leagane, periscoape, scari de franghie, tuburi acustice, tobogane, balansoare, carusele, tyroliane, casute, etc.

Kafka Solution realizeaza locuri de joaca pentru spatii publice, dar si pentru gradina casei tale, pensiuni, hoteluri, etc. Fiecare dintre aceste locuri de joaca, trebuie sa raspunda unor criterii bine stabilite, rezistenta la solicitari mari, necontrolate si pe termen lung, avand un rol extrem de important. Din pacate, exista riscul de a fi vandalizate de catre adolescenti si chiar si de adulti, lucru bine cunoscut de catre specialistii Kafka Solution, care sunt pregatiti sa ia masurile necesare si sa le conceapa in asa fel incat sa reziste la solicitari de 12-15 ori mai mari decat cele normale.

Intrucat nu toate persoanele au posibilitatea de a le oferi micutilor lor un loc de joaca propriu, locurile de joaca pentru spatii publice realizate de catre personalul companiei Kafka Solution le ofera copiilor sansa de a se bucura, de a-si dezvolta abilitatile de comunicare, agilitatea, capacitatea de a se coordona, imaginatia si sansa de a se distra in aer liber in conditii depline de siguranta (bineinteles, sub supravegherea parintilor).

Ce lucruri sunt mai importante decat joaca atunci cand esti copil? Niciunul, nu-i asa? Joaca ne mentine in forma, ne reincarca bateriile, ne da energie si ajuta la consolidarea relatiilor interpersonale. Locurile de joaca pentru spatii publice pot oferi divertisment in special celor mici. In unele cazuri, acestea se pot adapta si nevoii de amuzament a celor mari. Ce este mai important decat sa iti cresti copilul frumos si sa te bucuri impreuna cu el, jucandu-te si iesind in parcuri de distractie?

Specialistii companiei Kafka Solution va ofera un pachet de servicii complete, la standarde inalte de calitate, activitatile premergatoare cantarind mult in fiecare lucrare intreprinsa de acestia. Asadar, fiecare etapa atat din faza de constructie, cat si din faza de dupa (documentare, proiectare, studiu de fezabilitate, punere in functiune a locurilor de joaca, etc.), vor fi respectate intocmai astfel incat rezultatul final sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre si ale copiilor, bineinteles.

Punem mare accent pe dorintele clientilor nostri, de aceea facem tot posibilul de a ne adapta cerintelor acestora, venind cu solutii personalizate, eficiente si optime. Seriozitatea si profesionalismul echipei noastre va vor impresiona intr-un mod placut.

Nu lasa ca zambetul copiilor sa dispara; asigura-le locuri de joaca apeland la serviciile companiei Kafka Solution din Baia Mare.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.