articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lanturi industriale de calitate superioara doar cu Alpha Partner

Lanturi industriale de calitate superioara doar cu Alpha Partner

🕔18.Oct 2013

Folosite pentru ancorarea containerelor, in instalatii zootehnice, exploatari miniere si transportoare, lanturile sunt indispensabile in domeniul industrial. Popular datorita utilitatii sale, lantul reprezinta o serie de legaturi sub forma unor verigi, placi sau zale conectate, care datorita materialului din care este confectionat, ofera rezistenta si flexibilitate, fie ca este vorba de cel folosit pentru ridicarea unor greutati, sau cel utilizat la transferul de putere in cadrul anumitor mecanisme.

Simbol al legaturii puternice, lantul face parte din echipamentul de lucru obligatoriu folosit in industrie. Acesta este disponibil cu zale normale, scurte, semilungi sau lungi, in functie de intrebuintari. In general, sunt confectionate din metal rezistent, care sa garanteze siguranta atunci cand lantul este folosit. Cu alte cuvinte, lantul este un accesoriu de nelipsit pentru echipamentele grele, de mari dimensiuni folosite in domeniul industriei. Pentru a garanta buna functionare, trebuie sa apelezi la o firma de specialitate care sa iti puna la dispozitie lanturi industriale de calitate, executate din materiale rezistente, disponibile cu mai multe dimensiuni.

Alpha Partner este solutia celor care nu vor sa dea gres. Lanturile industriale Alpha Partner sunt realizate sub diferite tipuri de executie, potrivite pentru orice domeniu industrial. Acestea sunt de grad 30 sau 80, cu zale de diferite lungimi si console pentru lant. Cele cu grad 30 sunt realizate cu za scurta de tip DIN 766 calibrat, si pot suporta sarcini de lucru de pana la 6,5 tone. Materialul folosit pentru realizarea acestora este unul performant precum otelul imbunatatit, zincat prin electroliza. Cele de grad 80 sunt proiectate pentru a ridica greutati de pana la 31.500 de kilograme. Marimea zalei este direct proportiolala cu capacitatea de ridicare, astfel lanturile cu za lunga pot ridica pana la 8 tone. Lanturile pentru instalatiile zootehnice se folosesc si la instalatiile avicole, la masinile agricole avand sarcini de proba de la 900 de kg pana la 5000 de kilograme. Alpha Partner vine in sprijinul clientilor care doresc lanturi industriale realizate de profesionisti in domeniu, indiferent de cerinte, modele si dimensiuni.

Alpha Partner pune mare accent pe fabricarea si comercializarea de lanturi, astfel ca la noi poti sa gasesti lanturi comerciale de tip genovez, uzual, cu za rasucita sau antifurt. De asemenea, Alpha Partner iti pune la dispozitie lanturi utilizate in domeniul naval precum cele cu traversa, dar si alte echipamente de specialitate: cheie de tachelaj dreapta de legatura, Chei Kenter, inel rotativ naval si cheie de tachelaj dreapta de ancorare. La noi gasesti lanturi din plastic din polietilena, cu baza completa si con din polietilena. Alpha Partner dispune si de dispozitive de ridicare cu lant sau de sisteme de ancorare cu lant.

Datorita vastei experiente in domeniu, Alpha Partner si-a consolidat un renume printre firmele de profil. Din catalogul nostru de produse nu lipsesc: cabluri, organe de asamblare, accesorii pentru constructii civile, accesorii pentru lanturi si cabluri, chingi de ridicare, electrozi, cabluri funiculare, cabluri de padure  si sarma de sudura.

Si pentru ca ai nevoie de cei mai buni care sa iti ofere servicii garantate, afla ca Alpha Partner detine certificate care atesta faptul ca produsele sunt realizate in conformitate cu standardele de calitate internationale. Pentru mai multe detalii legate de activitatea si produsele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, acceseaza pagina oficiala de internet a companiei. Acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau