articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lansete feeder de la Ideal Fishing!

Lansete feeder de la Ideal Fishing!

🕔19.Jan 2015

In cazul in care esti un pescar profesionist si vrei sa achizitionezi articole pentru toate tipurile de pescuit, vei gasi in cadrul magazinului online Ideal Fishing tot ceea ce cauti. De aici poti comanda la orice ora lansete feeder, ideale pentru acele locuri in care pescuitul la pluta nu este posibil si se utilizeaza tehnica de pescuit cu momeala si lansete feeder. Tehnica necesita o cantitate redusa de nada si se utilizeaza in special de catre pescarii amatori sau pentru pescuitul sportiv.

Produsele pot fi comandate in cel mai scurt timp posibil si vor ajunge la tine acasa prin serviciile de curierat. Folosind filtrele de pe site-ul Ideal Fishing vei gasi imediat produsele pe care le doresti. Cu ajutorul acestor echipamente profesioniste, pescuitul la feeder va fi o adevarata placere. In plus, intervalul de preturi este foarte larg si vei gasi modele potrivite bugetului de care dispui. Ideal Fishing iti ofera articolele de pescuit de care ai nevoie si serviciile adecvate pentru a transforma aceasta experienta intr-un adevarat succes.

De ce sa optezi pentru lansete feeder?

In primul rand, deoarece este un tip de pescuit productiv si este necesara o cantitate mica de nada. In Romania, acest tip de pescuit la feeder a aparut in urma cu zeci de ani si a fost considerata o tehnica de pescuit de finete, destul de productiva in cazul pestilor pasnici. Pescuitul la feeder se poate practica pe rauri, balti sau lacuri in aceeasi masura. Magazinul online ofera numeroase modele, produse de firme recunoscute in acest domeniu. Distantele de pescuit sunt in mod normal de 25-30 de metri, dar pot ajunge si la 50 de metri sau chiar mai mari. In raport de lungimea dorita pentru transportul lansetei, lungimea lansetei, numarul de segmente, actiunea si materialul de fabricatie, vei putea selecta lanseta pentru feeder de care ai nevoie.

Daca sunt respectate cateva reguli de baza care se refera la tehnica, pescuitul la feeder va putea aduce rezultate foarte bune. Alaturi de celelalte elemente pentru pescuitul la feeder, cum ar fi undite, mulinete si momeala, acestea vor completa trusa pescarului profesionist. Pescuitul la feeder nu ar aduce rezultatele asteptate fara lansete feeder dintre cele mai profesioniste. Variantele potrivite se aleg in functie de preferinte, speciile de pesti pe care doresti sa le prinzi si rezultatele asteptate.

Intra pe Ideal Fishing oricand doresti!

Magazinul online Ideal Fishing ofera tuturor articole de pescuit pentru diferite tipuri de pescuit, fie ca este vorba de pescuit stationar, pescuit la musca, la copca sau la rapitor. Producatorii acestor produse sunt dintre cei mai cunoscuti pe piata de specialitate, iar gama variata de produse iti ofera garantia gasirii pe acelea de care ai nevoie. Produsele pot fi oferite si sub forma unor pachete promotionale pentru pescari, la preturi convenabile. Gama variata de produse, filtrele prin care poti cauta ce ai nevoie si posibilitatea de a comanda online tot ce ai nevoie reprezinta aspectele care fac din acest site, Ideal Fishing, locul ideal pentru orice pescar.

Datele de contact ale firmei Ideal Fishing

Adresa firmei: str. Magura Vulturului, nr. 85, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723 241 242

Email: support@idealfishing.ro

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se