articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lampi pentru tunel cu LED-uri oferite de Solar Watts, compania care aduce lumina ieftina

Lampi pentru tunel cu LED-uri oferite de Solar Watts, compania care aduce lumina ieftina

🕔23.Feb 2016

 

In prezent, tehnologia LED este folosita pe scara larga datorita proprietatilor pe care le are. Astfel, consumul de energie este redus, iar durata de utilizare mare, in timp ce intensitatea luminii este perfecta pentru desfasurarea oricarei activitati. Compania Solar Watts activeaza de aproape un deceniu pe piata romaneasca, fiind una dintre principalele firme din Romania care a produs lampi pentru tunel cu LED-uri, folosite de o gama variata de firme de constructii care au de executat lucrari atat in tara, cat si in strainatate.

Solar Watts, un nou mod de a schimba viata oamenilor

In primul rand, orice lampi pentru tunel cu LED-uri trebuie sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, astfel incat sa poata fi schimbate cat mai des si sa functioneze perfect de fiecare data. Din acest motiv, luminile LED promovate de Solar Watts rezista aproximativ 100.000 de ore, adica 11 ani, in medie, beneficiind de o garantie extinsa cuprinsa intre trei si sapte ani in functie de fiecare produs in parte. Orice tunel, fie el in centrul unui oras sau intr-un varf de munte, trebuie luminat corespunzator astfel incat sa reduca la minim posibilitatea unui accident cauzat de vizibilitate redusa. Mai mult de atat, orice lampi pentru tunel cu LED-uri trebuie sa fie rezistente si sa faca fata anumitor factori fizici si chimici, cum ar fi frigul sau umezeala. Inca din 2009, compania Solar Watts si-a dezvoltat un sistem de afaceri perfect, bazat pe produse calitative, la preturi corecte, concomitent cu o garantie ridicata si o serie de servicii premium gratuite. Astfel, o echipa profesionala sta la dispozitia fiecarui client, gata sa ii ofere acestuia tot sprijinul necesar efectuarii unei game variate de lucrari, dintre cele mai diverse, bazate pe tehnologii moderne.

Lampi pentru tunel cu LED-uri de la Solar Watts

Aceasta companie a desavarsit modul in care oamenii luminau tunelurile. Astfel, dispunand de o gama variata de lampi pentru tunel cu LED-uri, aceasta firma reuseste sa ofere o serie de solutii specifice pentru fiecare problema in parte. Pornind de la tuneluri mari, care au nevoie de lampi cu 100 sau 200 de becuri LED, pana la cele mai mici, cu doar 60-70 de becuri, aceste produse sunt dezvoltate la cele mai inalte standarde de siguranta si confort, reusind sa aduca la lumina o serie de lucrari perfecte din toate punctele de vedere. Mai mult de atat, consumul este extrem de redus si poate sa confere sprijin atat soferilor, cat si pietonilor care aleg sa foloseasca acele tuneluri indiferent de scopul lor. Solar Watts a incercat constant sa aduca pe piata cele mai noi produse, demne de luat in seama, bazandu-se mereu pe o calitate inalta, alaturi de o comunicare eficienta cu fiecare partener in parte, fie ca este vorba de clienti persoane fizice sau de diferite companii. Oricine doreste lampi pentru tunel cu LED-uri poate gasi o gama variata de astfel de produse direct in magazinul online al Solar Watts, alaturi de numeroase alte accesorii care merita luate in considerare.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,