articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

🕔27.May 2016

 

Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe o banca mai retrasa? Ei bine, nu suntem aici pentru a vorbi despre iubire, desi trebuie sa recunoastem ca este un lucru foarte frumos, mai ales ca aceasta este si cea care are un aport in munca noastra. Infra Data Design este producator si furnizor de mobilier ornamental pentru parcuri publice, spatii private sau ale firmelor, iar cum acestea nu pot lipsi niciodata, punem la dispozitie o serie larga de modele de banca parcuri dar si elemente decorative diferite cum ar fi stalpi de iluminare si indicatoare, cosuri, cismele si nu numai.

O banca parcuri trebuie sa fie si frumoasa dar si rezistenta

Ei bine, o banca parcuri trebuie sa detina doua calitati, in primul rand trebuie sa fie foarte eleganta si mai ales, sa reziste. Din pacate, cea de-a doua calitate este oarecum obligatorie, si asta nu pentru ca in Romania am vorbi despre o clima aspra sau prezenta unor repetitii ale calamitatilor. Vorbim despre alte tipuri de calamitati…vandalizarea este una din cele mai mari probleme ale autoritatilor dar si ale firmelor care au in posesie parcuri tematice si nu numai.

Vandalismul este o problema prezenta cam in orice oras al tarii, indiferent cat de civilizat sau modern ar fi el, tot timpul se va gasi un cetatean turmentat care nestiind cu cine voteaza (ref. I.L. Caragiale- O scrisoare pierduta) alege sa isi descarce nestiinta si incultura vandalizand mobilierul de parc. O banca parcuri este ca si tinta, pe locul doi, cele mai vandalizate obiecte decorative si functionale fiind cosurile de gunoi.

Ei bine, cosmarul vandalizarii este unul prezent, de cele mai multe ori, banca parcuri devine loc de exprimare artistica, sau mai degraba pseudo-artistica, diferiti indivizi declarandu-si dragostea, ofurile sau semnandu-se pe bancile din parcuri. Pentru a preveni un astfel de comportament exista masuri ce pot fi adoptate, incepand de la amenzi usturatoare, lucru in folosul comunitatii, somatii si altele. Insa, marea problema cu aceste masuri este faptul ca cel ce face aceste lucruri trebuie prins, nu?

O solutie pentru o banca parcuri care impiedica vandalizarea

Exista si o solutie activa sa ii spunem astfel, care poate impiedica orice vandalizare prin folosirea marker-elor sau spray-urilor cu vopsea. Orice tip de banca parcuri, dar si alte articole de mobilier urban poate fi acoperit cu o solutie hidro-foba sau anti-vopsea. Aceste solutii sunt foarte eficiente, iar datorita compozitiei lor la nivel molecular, creeaza un strat protector ce nu permite murdariei sau vopselei de exemplu sa adere la suprafetele acoperite.

Pentru alte tipuri de vandalizari, din pacate nu exista prea multe solutii in afara de ceea ce tine de legea in vigoare dar si o banca parcuri si nu numai, cu o constructie solida si durabila. Pentru ca si acest factor este foarte important, Infra Data Design vine sa va ofere mobilier urban de cea mai buna calitate, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vizitati pagina de internet www.infradatadesign.ro locul de unde puteti solicita informatii dar si o oferta personalizata.

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de

Proiecte case Ilfov, functionale si incadrate in buget

Proiecte case Ilfov, functionale si incadrate in buget

Daca ne gandim putin la casele din trecut, putem spune cu siguranta ca acestea nu