articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Kledor iti “imbraca” pardoseala

Kledor iti “imbraca” pardoseala

🕔19.Jun 2013

Vreti ca pardoseaua dumneavoastra sa fie acoperita de un material de calitate, care sa confere incaperii un aspect placut si primitor? Cautati o companie specializata in domeniul acoperitorilor de pardoseala? Vreti sa va alegeti mocheta perfecta pentru casa dumneavoastra si nu stiti de unde?

In acest caz, sa ne indreptam atentia in continuare catre compania Kledor. Dumnealor prezinta toate calitatile si atuurile de care aveti nevoie pentru a va “imbraca” pardoseala in cel mai frumos stil posibil.

Cu ce se ocupa firma Kledor?

Fiind infiintata in anul 2005, compania Kledor vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu diversificat de produse si servicii in domeniul acoperitorilor de pardoseala. Ce acoperitori de pardoseala comercializeaza compania Tim Net Service Group? Mocheta, covor PVC, bariere de praf, parchet sunt doar cateva dintre solutiile pentru care puteti opta pentru acoperirea pardoselii dumneavoastra.

Aceste produse sunt destinate atat pentru spatiile publice, cat si pentru birouri, business centers, hoteluri, restaurante si cladiri rezidentiale.

Firma Kledor este alcatuita din personal cu o inalta calificare in domeniul acoperitorilor de pardoseala si cu o vasta experienta in spate.

Produsele firmei sunt achizitionate de la cele mai cunoscute firme din Comunitatea Europeana, cum ar fii: Maltzahn, Grundorf, Nordpfeil , Balta, Tapibel si multe altele.

Alegerea unei mochete noi pentru locuinta dumneavoastra este o decizie foarte importanta, deoarece acest finisaj interior poate imbunatati sau poate distruge complet amenajarea existenta a unei camere. Decizia trebuie luata in functie de mai multe criterii: camera in care o folositi, traficul acesteia, nevoile celor care stau in acea incapere. Aceste criterii te vor ajuta sa iei decizia corecta.

Fiecare camera a locuintei dispune de anumite criterii specifice, in functie de utilizarile date. Spre exemplu, camera copilului va avea nevoie de o mocheta cat mai moale si calduroasa, insa foarte usor de curatat. Holul, pe de alta parte, ar trebui mochetat cu un model cat mai rezistent, dedicat traficului intens si murdariei. In living este recomandat sa alegi o varianta lejera, care sa se incadreaze cat mai bine in decorul camerei dumneavoastra, iar pentru bucatarie ar trebui sa optati pentru un model cu proprietati ignifuge. Bineinteles, am vorbit doar despre cladirile rezidentiale, insa, mochetele pot fi amplasate si in alte tipuri de cladiri si spatii. Pentru mochetarea acestora din urma se vor lua in considerare aceleasi criterii enuntate mai sus.

Compania Kledor comercializeaza mochete intr-o paleta larga de culori si modele pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti: mochete din poliamida, mochete antistatizate, mochete ignifuge, mochete pentru trafic mediu sau intens, mochete netesute, mochete in role sau dale sau puteti opta pentru personalizarea mochetei in functie de preferintele dumneavoatra prin imprimare si alte procedee specifice.

Apelati cu incredere la specialistii companiei Kledor daca aveti nevoie de o solutie eficienta de mochetare a unei suprafete date.

Date de contact:

Denumirea firmei: Kledor;

Numar de telefon: 031 422 96 05 sau 0746 242 912.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

 

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se